Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Luxusný Mikuláš u Sajfu doma: Darček pre markizáčku za poriadne mastnú sumičku!

Veronika Ostrihoňová dostala od Mikuláša poriadne luxusný darček. Zobraziť galériu (9)
Veronika Ostrihoňová dostala od Mikuláša poriadne luxusný darček. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Rádiový spíker Matej Sajfa Cifra (37) sa netají tým, že svojej manželke Veronike Ostrihoňovej (28) by zniesol aj modré z neba. A dokázal to aj nedávno. Na youtube totiž zavesil video, ako si spolu so svojou polovičkou rozbaľuje darčeky od Mikuláša. No a to, čo od neho dostala markizáčka, mnohým vyrazilo dych. To je ale luxus!

Matej Sajfa Cifra sa v poslednom období so svojimi fanúšikmi intenzívne delí o svoje každodenné zážitky.Tie zaznamenáva na kameru a zostrih toho najlepšieho potom vešia na youtube. Jedno z takých videí moderátor zverejnil aj včera. 

Pred objektívom si spolu s manželkou Veronikou Ostrihoňovou rozbalili darčeky od Mikuláša a... Z toho, čo dostala čerstvá pani „Cifrová“, mnohí padnú na zadok. „Dedo Mráz“ totiž u Sajfu doma nechal poriadne drahé darčeky.

Markizáčka si vo svojej „čižme“ našla krabicu z luxusného obchodu, v ktorých boli čierne čižmičky od svetoznámej značky. Zdá sa teda, že plavovláska tento rok musela naozaj poslúchať - topánočky sme totiž našli na stránke obchodu a ich cena sa šplhá k 700 eurám.

„Myslím, že pri darčekoch sa cena neprezrádza a nie je podstatná, keďže je zo srdiečka! Dôležité je, že som trafil veľkosť a štýl. A mimochodom, moja manželka si zaslúži toho oveľa viac!“ povedal pre Topky.sk Sajfa, ktorý svoju polovičku určite potešil. Celé video nájdete pod článkom!

Veronika Ostrihoňová si tento rok našla v »čižme« od Mikuláša nové luxusné čižmy.
Zobraziť galériu (9)
Veronika Ostrihoňová si tento rok našla v »čižme« od Mikuláša nové luxusné čižmy.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu