Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kristína, si to ty?! Známa speváčka sa poriadne zmenila!

Speváčka Kristína Zobraziť galériu (7)
Speváčka Kristína (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Speváčku Kristínu Pelákovú (29) poznajú fanúšikovia ako vždy dokonale nastajlovanú a dobre vyzerajúcu tmavovlásku, ktorá svojím vzhľadom púta pozornosť na všetky strany. Sexi Slovenka sa však v týchto dňoch premenila na doslova úplne inú ženu. Na ulici by ste ju takto rozhodne ani len nespoznali!

V nedeľu večer opäť odštartuje na obrazovkách televízie Joj relácia Vila Rozborila V siedmom nebi. Úvodná časť sezóny sa bude aj tentoraz niesť v znamení emotívnych príbehov a ťažkých osudov obyčajných ľudí, ktorí si touto cestou plnili svoje sny.

Ťažký životný údel musí niesť aj chorá Jolana, ktorá nielenže pred pár rokmi pochovala svojho niekoľkomesačného synčeka, ale v súčasnosti dokonca bojuje aj s onkologickým ochorením. Statočná žena sa však aj napriek nepriazni osudu nevzdáva. Spolu so svojím manželom Martinom bojuje ďalej a svoj neľahký príbeh vidia zobrazený práve v pesničke Ešte váham, ktorú naspievala slovenská speváčka Kristína.

No a práve tá bude hlavnou hrdinkou týchto mimoriadne emočne nabitých chvíľ. Ak by ste však čakali, že sa na obraze objaví dlhovlasá brunetka s povestným šmrncom, tak ste na veľkom omyle. Usmievavá speváčka musela totiž prejsť radikálnou premenou, ktorá mala podčiarknuť ešte väčší zážitok zo stretnutia.

Známu Slovenku si zobrali na paškál vizážistky a maskérky, ktoré z nej vyčarovali úplne inú ženu. Umelkyňa sa tak predstavila v kostýme čašníčky, ktorý dotvárala nielen krátka blond parochňa, ale aj väčšie dioptrické okuliare. No uznajte sami, spoznali by ste v takomto preoblečení vždy krásnu a sexi Kristínu z obrazoviek?

Speváčka Kristína bola v kostýme čašníčky ako úplne iná žena.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Kristína bola v kostýme čašníčky ako úplne iná žena.  (Zdroj: foto: tv joj)

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu