Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Speváčka Kristína v presvitajúcich šatách bez podprsenky: Takáto rajcovná šupa z nej ešte nebola!

Kristína Peláková Zobraziť galériu (7)
Kristína Peláková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ani nahá, ani oblečená! Tak sa včera ukázala svojím fanúšikom speváčka Kristína Peláková (29). Na sociálnu sieť si totižto pridala fotografiu, na ktorej je oblečená v odvážnych priesvitných čipkovaných šatách s veľkým výstrihom i rozparkom. V posledných rokoch umelkyňa dokazuje svojim priaznivcom, že zo škaredého káčatka sa stala krásna labuť. Svojim sexi zjavom vám vyrazí dych, pozrite!

Bohyňa! Speváčka Kristína sa za posledné roky poriadne zmenila a čoraz viac dokazuje, že po šedej myške, na ktorú sme boli roky zvyknutí, už niet ani stopy. Je z nej krásna a sexi žena, ktorá svojim dokonalým zjavom fanúšikom neustále vyráža dych.

A nie je tomu inak ani tento raz. Umelkyňa totiž včera pridala na sociálnu sieť dráždivý záber, na ktorom provokuje v sexi outfite. V ružových priesvitných čipkovaných šatách s hlbokým rozparkom a ešte väčším výstrihom bez podprsenky odrovnala mnohých pánov. Tí pri pohľade na ňu museli poriadne slintať. Dokonca jej spod šiat presvitali nohavičky, čo by sme v minulosti pri nej určite nevideli. Takáto dráždivá a sexi ešte nebola! Veď uznajte sami...

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu