Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara a Rytmus: Dieťa! On po ňom túži a ona...

Dara Rolins a Rytmus Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Rytmus

BRATISLAVA - Speváčka Dara Rolins (43) už 5 rokov žiari po boku slovenského rapera Rytmusa (39). Ich láska neustále prekvitá, a tak je jasné, že sa čoraz častejšie vynárajú aj otázky o spečatení ich vzťahu, či spoločnom potomkovi. Mimoriadne vyčerpaná umelkyňa má na to ale svoj vlastný názor.

Večne usmiata a pozitívne naladená speváčka Dara Rolins prežíva momentálne azda najkrušnejšie obdobie jej života. A hoci ju v ostatnom období zasahovala jedna bolestivá strata za druhou, vždy si našla čas na zdieľanie svojich aktuálnych pocitov a stavov aj so svojimi fanúšikmi. Výnimku neurobila ani uplynulú nedeľu a v programe Všetko, čom chcela vedieť sa spoločne s moderátorkou Evitou porozprávali aj o zaujímavých pikoškách z jej súkromia.

Prezradila napríklad aj to, ako sa jej darí vo vzťahu s extravagantným raperom Rytmusom. Dvojica totiž len nedávno oslávila už piate výročie ich lásky, a tak je evidentné, že sa tu čoraz častejšie začína skloňovať aj slovo dieťa. „Priznám sa, že ešte asi viac než z mojej, tak zo strany Patrikovej tam je samozrejme túžba mať spolu dieťa. Ja to mám v takých vlnách, že občas viac, občas menej, pretože samozrejme si uvedomujem ten prísun ďalšieho stresu, povinností a uberanie toho času, ktorý potom zostáva tej žene pre seba,“ povedala otvorene známa plavovláska.

Speváčka ale na druhej strane priznala, že to, čo jej dodáva najväčšiu silu, energiu a chuť do života je práve jej dcérka Laura. „Je to zároveň aj stav enormného šťastia, ktoré vie vyrobiť iba to dieťa. Proste ten druh toho šťastia, ktoré dostávam len od Laury, tú emóciu, tak tá je neporovnateľná s ničím, takže jasné, že by som chcela,“ pokračovala emotívne v rozhovore Rolins.

Blondínka si však samozrejme uvedomuje aj silnú zodpovednosť, ktorá je v zrelom veku ženy skutočne veľkým krokom. „Chcieť je jedna vec, ale potom samozrejme okolnosti, čas a tak ďalej. Sme obidvaja strašne zdraví a schopní, samozrejme, že sme podstúpili aj rôzne vyšetrenia, či áno, či nie, aby sme boli pripravení na všetko, ale bolo povedané, že áno smelo do toho,“ dodala na záver s úsmevom na perách Dara. Záujem je teda z obidvoch strán, ako to ale nakoniec dopadne, tak to už ostáva v rukách osudu.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu