Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Opäť mamou! Kontroverzná exfarmárka Komorová porodila dcéru... Aha, aké dostala meno!

Nikola Komorová sa stala dvojnásobnou mamou. Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová sa stala dvojnásobnou mamou. (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Exfarmárka Nikola Komorová (26) má opäť obrovský dôvod na radosť - jej rodinka sa totiž rozrástla o ďalšieho člena. K dvojročnému synčekovi Filipovi pribudla dcérka. Tmavovláska ju na svet priviedla v stredu večer v petržalskej nemocnici. Aha, aké malá princezná dostala meno!

Nikola Komorová sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala pred dlhými šiestimi rokmi, keď zahviezdila v druhej sérii markizáckej reality šou Farma. Vtedy mala prívlastok kontroverzná. Rada predvádzala svoje telo a o rozruch sa starala aj na televíznom statku.

Postupom rokov sa z nej však stal úplne iný človek. Pred dvomi rokmi sa stala mamou synčeka Filipa Noeho a vydala sa za futbalistu Filipa Ďuriša. No a včera sa rodinka rozrástla o ďalšieho člena. Tmavovláska priviedla na svet dcérku Allessandru.

„Vitaj Allessandra, láska moja milovaná. Ďakujem ti, Bože, za tak krásnu dcérku. Filip, aj tebe ďakujem za tento nádherný dar a chceme ti s Allesskou popriať krásne dnešné narodeninky. 28. 3. 2018 bude pre mňa celý život zázračný a jedinečný. Milujeme ťa a milujem naše deti. Môže tá naša dcéra vyzerať ako nás Andílek Noe? Ale že úplne?“ napísala Nikola k prvej fotke dcérky, ktorú zverejnila na Instagrame. Rodičom gratulujeme!

Nikola Komorová sa fotkou dcérky pochválila na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová sa fotkou dcérky pochválila na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu