Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úplne nahá Verešová: Intímne partie si zakrýva iba listami!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ako Eva v raji! Jej krivky muži obdivujú a ženy v tichosti závidia. No niet sa čomu čudovať, veď slovenská modelka Andrea Verešová (35) vyzerá absolútne dokonale aj po dvoch pôrodoch. Na jej figúre by ste nenašli žiadnu chybičku krásy. Túto skutočnosť potvrdila kráska aj nedávno, keď na internete zverejnila poriadne dráždivú fotografiu.

Nebo na zemi! Andrea Verešová zaslúžene patrí medzi najvychytanejšie a najžiadanejšie modelky na česko-slovenskej scéne. Atraktívna brunetka však okrem promenádovania sa po móle, nemá problém vytasiť svoje zbrane aj pred objektívmi fotoaparátov. Dokonca aj tak, ako ju Pán Boh stvoril.

A hoci sme pri modelke na sexi kreácie zvyknutí, svojím fanúšikom aj tak neprestáva vyrážať dych. To, že jej výstavné krivky zub času vôbec nepoznajú, potvrdila aj nedávno, keď na sociálnu sieť pridala záber, pri ktorom mnohým pánom rozpumpovala tep na maximum. Zvodná Verešová totiž na snímke pózuje úplne nahá a svoje prsia, či intímne partie si prekrýva iba listami. Hm, sexica zvádzala ako hotové pokušenie z raja. Tak schválne, páni, odolali by ste?

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu