Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Verešová šokuje! Zmena po 10 rokoch: Andrea, to myslíš vážne?!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová

PRAHA - Poriadne prekvapila! Modelka Andrea Verešová (36) patrila rok čo rok k najvýraznejším dámam Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch. Jej rafinované modely v kombinácii s božskými tvarmi neraz priam hypnotizovali oči prítomných, čím sa brunetka vždy stala stredobodom pozornosti. Teraz však niekoľkoročnú účasť na celebritnej filmovej udalosti prerušila svojím nečakaným rozhodnutím.

Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch je známy tým, že sa to tam hemží známymi tvárami českého, ale aj slovenského šoubiznisu. Jeho neodmysliteľnou súčasťou bola dlhé roky aj slovenská modelka Andrea Verešová.


Verešová na podprsenku kašle: Andrea, niečo ti trčí!


Na prominentnom podujatí vyrážala dych nielen bezchybnou vizážou, ale aj exkluzívnymi róbami, ktoré zvýraznili jej ženskosť a sexepíl. Na červenom koberci doslova žiarila a často bola médiami a módnymi stylistami zvolená aj za absolútnu hviezdu večera.

Podľa českého portálu blesk.cz sa ale brunetka po 10 rokoch najväčšieho filmového festivalu v Čechách napokon nezúčastní. Akciu plnú celebrít totiž tentoraz vymení za luxusnú dovolenku na Kanárskych ostrovoch, ktorú strávi v kruhu svojich najbližších. „Pôjdeme celá naša veľká rodina, deti, moja mamka, no proste bude nás veľa. Deti si chcú spoločne užiť prázdniny, tak odlietame. Po 10 rokoch je to zmena, ale veľmi sa teším k moru,“ odôvodnila svoje prekvapujúce rozhodnutie Verešová. Hoci niet pochýb, že žiaru reflektorov si vždy užívala, byť v centre pozornosti je evidentne na jej rebríčku priorít nižšie než rodina. A tak to má byť. 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu