Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kráska Kollárová prvou víťazkou Miss Universe SR 2016: Pozrite, akým dekoltom ohúrila!

Víťazkou Miss Média sa stala Zuzana Kollárová. Zobraziť galériu (20)
Víťazkou Miss Média sa stala Zuzana Kollárová.

BRATISLAVA - Najviac zaujala! Finalistky Miss Universe 2016 majú za sebou prvé veľké vyhodnotenie. V stredu poobede sa totiž konala tlačová konferencia, na ktorej novinári rozhodli o prvom titule súťažechtivých krások - Miss Média. Tou sa stala krásna brunetka z Bratislavy - Zuzana Kollárová (24), ktorá prítomných hostí ohúrila aj svojím plným dekoltom.

Finále 18. ročníka  Miss Universe SR 2016 je už predo dvermi, a preto sa včera poobede konala tlačová konferencia spojená s udeľovaním prvého z deviatich titulov. Riaditeľka Silvia Lakatošová predstavila prítomným novinárom dvanástku kandidátok, ktoré bojujú o korunku kráľovnej krásy a tí určili, ktoré z dievčat je podľa nich najkrajšie.

Miss Média sa tak stala finalistka č.8, Bratislavčanka Zuzana Kollárová, ktorá zaujala svojou krásou, sexepílom i dokonalým telom. Vďaka korzetovým šatám, v ktorých predviedla aj plný dekolt, sa stala objektom záujmu prítomných fotografov. „Som šťastná, to som vôbec nečakala. Veľmi sa z toho teším,“ povedala Kollárová po vyhlásení výsledkov. Brunetka sa tešila nielen z titulu, ale aj z krásnej kytice a kozmetického balíčka, ktorý získala.

Okrem tohto ocenenia budú dievčatá ešte bojovať o ďalších 8 titulov, 5 vedľajších a 3 hlavné. Finále sa uskutoční v sobotu 1. októbra  na obrazovkách RTVS. 

Víťazka Miss Média v súťaži Miss Universe SR Zuzana Kollárová.
Zobraziť galériu (20)
Víťazka Miss Média v súťaži Miss Universe SR Zuzana Kollárová.

Viac o téme: Miss Universe 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu