Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smola slovenskej missky: Táto radšej ani nemala vyhrať!

Zľava: 1. vicemiss Universe SR 2016 Karolína Miková, Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová, 2. vicemiss Universe Sr 2016 Kristína Šulová. Zobraziť galériu (5)
Zľava: 1. vicemiss Universe SR 2016 Karolína Miková, Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová, 2. vicemiss Universe Sr 2016 Kristína Šulová.

BRATISLAVA - Nič z toho! Slovensko sa začiatkom októbra dozvedelo mená troch najkrajších dievčat, ktoré sa môžu pýšiť titulom Miss Universe 2016. Kráľovnou krásy sa stala Bratislavčanka Zuzana Kollárová (24) a tesne za ňou skončila Karolína Miková (21). No hoci usmievavá brunetka získala titul 1. vicemiss a obsadila tak pekné druhé miesto, radšej ani nemala vyhrať!

Miss Universe už celé dva týždne pozná svoje kráľovné krásy pre rok 2016. Na tretej priečke sa umiestnila Kristína Šulová, 1. vicemiss sa stala Karolína Miková a samotnou Miss Universe SR 2016 je Bratislavčanka Zuzana Kollárová. Tá bude Slovensko reprezentovať aj na veľkom svetovom finále. 

No hoci kedysi chodili na rôzne medzinárodné súťaže aj dievčatá z druhého a tretieho miesta, tentoraz to tak nie je. A úplne najhoršie dopadla brunetka, ktorej absolútne víťazstvo uniklo len o vlások... Veď hoci druhá vicemiss rovnako nie je vyslaná na žiadne veľké finále, Kristína naň odletela aspoň vďaka titulu Miss Tip a bojuje o titul Miss Earth. 

Karolína tak síce získala pekný titul, no ten je jej v konečnom dôsledku na nič. Ako jediná z trojice totiž nedostala možnosť nás reprezentovať vo svete, čo je bez pochýb veľká škoda. Mnohí Slováci a dokonca aj Filipínčania, ktorí aktuálne Miss Earth organizujú, totiž Mikovej predpovedali veľký úspech - práve ona vraj mohla v zahraničí zaujať a priniesť domov zaujímavé ocenenie. 

Dokonca mala v tejto súvislosti vzniknúť aj petícia, v ktorej sa ľudia spojili, aby do Filipín namiesto Šulovej letela Miková. 2. vicemiss však pochybovačom napokon vytrela zrak a napriek výške 162 cm, čo mnohí považovali za nevýhodu, zabodovala v disciplíne v plavkách. Tým tak dokázala, že nevyhrala dva tituly v národnom kole nadarmo. 


Zrazu je z nej SEXBOMBA: Telo našej najnižšej missky bodovalo v zahraničí!


A nie je jediná, ktorá sa Slovensku môže postarať o dobrú reklamu. Sú totiž predpoklady, že Kollárová by mohla na Miss Universe zaujať tiež... Je tak veľká škoda, že v tejto silnej zostave zostala jedna takzvane na ocot a nemá nám čo vybojovať. 

Viac o téme: Miss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu