Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážny stav herca Ľuba Gregora: Po silnom infarkte musel ísť pod nôž... Operácia srdca!

Ľubo Gregor
Ľubo Gregor (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Náročné chvíle! Minulý týždeň sa na verejnosť dostala informácia o tom, že herec Ľubo Gregor (73) je na tom zle. Prekonal silný infarkt, ku ktorému sa pridružila mozgová porážka. V týchto dňoch preto musel absolvovať náročnú operáciu srdca. Umelcov stav je však naďalej veľmi vážny... Leží v umelom spánku.

Herec Ľubo Gregor je od minulého týždňa na tom zdravotne zle. Podľa medializovaných informácií mal totiž prekonať masívny infarkt a cievnu mozgovú porážku, kvôli čomu ho začiatkom týždňa museli urgentne previezť do jednej z bratislavkých nemocníc. 


Herec Ľubo Gregor leží v kóme: Silný infarkt a mozgová porážka!


Najnovšie správy hovoria o tom, že umelec absolvoval náročnú operáciu srdca. Jeho zdravotný stav je však naďalej veľmi vážny. Je v umelom spánku a na umelej pľúcnej ventilácii. „Jeho stav je ale stabilizovaný, absolvoval operáciu srdca,“ informovala TASR Dobroslava Krajačičová, hovorkyňa Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave.


V roku 1996 Ľubo Gregor založil spolu s Pavlom Ruskom televíziu Markíza. Slováci si ho však môžu pamätať napríklad ako otca Furasa zo súťažnej hry pevnosť Boyard a najnovšie zo seriálu Kukučka či z filmu Eva Nová.

Viac o téme: Ľubo Gregor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu