Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Herec Ľubo Gregor leží v kóme: Silný infarkt a mozgová porážka!

Ľubo Gregor
Ľubo Gregor (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je na tom zle! Herec Ľubo Gregor (73) prežíva v týchto dňoch najnáročnejšie chvíle svojho života. Podľa medializovaných informácií mal totiž prekonať silný infarkt a mozgovú porážku, kvôli čomu ho začiatkom týždňa museli urgentne previezť do jednej z bratislavských nemocníc. Aktuálne leží v kóme a bojuje o život.

Herca Ľuba Gregora podľa informácií týždenníka Život zradilo začiatkom týždňa zdravie. Museli ho preto urgentne previezť do nemocnice. Nový čas zistil, že dôvodom bol silný infarkt, ku ktorému sa pridružila mozgová porážka. 

Umelec vraj musel podstúpiť aj náročnú operáciu. „Momentálne je v bezvedomí na riadenom dýchaní. Ľubo má štyri bajpasy,“ dozvedel sa denník od zdroja, podľa ktorého je Gregor stále v kritickom stave. „Nemá sa dobre, pevne veríme, že sa z toho dostane,“ dodal. 


V roku 1996 Ľubo Gregor založil spolu s Pavlom Ruskom televíziu Markíza. Slováci si ho však môžu pamätať napríklad ako otca Furasa zo súťažnej hry pevnosť Boyard a najnovšie zo seriálu Kukučka či z filmu Eva Nová. 

Viac o téme: Ľubo Gregor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu