Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bezdeda sa preriekol pred kamerami: Za toto ma Adela zabije!

Tomáš Bezdeda sa pred kamerami preriekol. Zobraziť galériu (6)
Tomáš Bezdeda sa pred kamerami preriekol.

BRATISLAVA – Hľadajú k sebe opäť cestu?! Spevák a bývalý superstarista Tomáš Bezdeda (30) sa počas uplynulého víkendu objavil v šou Petra Marcina Neskoro večer. Tu na prekvapenie mnohých prezradil aj to, čo zjavne nemal nikto vedieť o jeho aktuálnom vzťahu s exfrajerkou Adelou Banášovou (35). Ako je to medzi nimi? Sú opäť spolu?

Tomáš Bezdeda sa zviditeľnil vďaka prvej sérii speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, kde sa zoznámil aj so svojou o 5 rokov staršou láskou - moderátorkou Adelou Banášovou. Ich vzťah sa však začiatkom roku 2008 po 2 a pol roku rozpadol. Odvtedy ubehlo 8 rokov a po ich boku sa vystriedali aj iné známosti. Teda najmä u Adely, ktorá žije v Bratislave a je oveľa viac na očiach ako jej bývalý frajer.

Nedávno sa dokonca  naša najlepšia moderátorka rozišla s dlhoročným priateľom a tanečníkom Petrom Modrovským. A to zrejme využil jej ex Tomáš, ktorý v sobotu večer v šou Petra Marcina Neskoro večer priamo pred kamerami prezradil, čo doteraz zrejme nik nevedel. Spevák s bývalou láskou začal totiž tajne opäť komunikovať.

„S Adelou sme v kontakte, občas si napíšeme. Ja asi píšem viac, ale ona mi povedala, že jej to nevadí,” prezradil Bezdeda, ktorý ustráchane dodal: „Adela ma zabije, že som to povedal.”  Že by sa opäť snažil zbaliť Banášovú? No nechajme sa prekvapiť, či aj v ich prípade platí, že stará láska nehrdzavie...

Tomáš Bezdeda sa v šou Petra Marcina preriekol o tom, že je opäť v kontakte s Adelou Banášovou.
Zobraziť galériu (6)
Tomáš Bezdeda sa v šou Petra Marcina preriekol o tom, že je opäť v kontakte s Adelou Banášovou.


 

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu