Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Banášová v bikinách a úplne nahý Sajfa... To najintímnejšie držal v hrsti!

Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra

BRATISLAVA - Fúúúha! Adela Banášová (35) a Matej Sajfa Cifra (37) sú známi svojim obrovským zmyslom pre humor. A keď tvorili moderátorskú dvojicu, to ešte len musela byť zábava. Rádiový spíker si na toto obdobie zaspomínal fotkou, ktorú zavesil na sociálnu sieť Instagram. A ide teda o poriadne pikantný záber - zatiaľ čo plavovláska je na ňom v sexi bikinách, on má stiahnuté nohavice a... Svoju mužskú pýchu drží v hrsti.

Meno Adely Banášovej sa aktuálne intenzívne skloňuje s o 10 rokov mladším markizáckym redaktorom Viktorom Vinczem. Podľa informácii internetového portálu Fakt24 má totiž dvojica už nejaký čas tvoriť pár. No samotná moderátorka sa k tomuto zatiaľ nevyjadrila. 

Ešte predtým, ako táto správa vyplávala na povrch, však verejnosť prekvapila iná vec spojená so známou blondínkou. Jej niekdajší kolega z Fun rádia Matej Sajfa Cifra totiž na web zavesil fotku, na ktorej v ruke drží staršiu snímku s Adelou... A ide teda o poriadne pikantný záber. 

Zatiaľ čo plavovláska je na nej len v dvojdielnych bikinách a pýši sa modelkovskou figúrou, rádiový spíker odhodil zábrany a zašiel ešte ďalej - stiahol nohavice a... To najintímnejšie schmatol do hrste. Ten Sajfa je ale blááázon! 

Matej Sajfa Cifra zavesil na web fotku, na ktorej drží staršiu snímku s mierne pikantným obsahom.
Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra zavesil na web fotku, na ktorej drží staršiu snímku s mierne pikantným obsahom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adela BanášováMatej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu