Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Schudnutý Bezdeda otvorene prehovoril o svojich milenkách: Pre toto to nevyšlo!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (4)
Tomáš Bezdeda (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tomáš Bezdeda (31) je záhadou, ktorú sa pokúša rozlúsknuť snáď každá jeho fanúšička. Odkedy sa v roku 2008 rozišiel s našou najúspešnejšou moderátorkou Adelou Banášovou, fešný spevák sa už takmer dlhých deväť rokov na verejnosti neobjavil so žiadnou stálou partnerkou. A podľa vlastných slov je nezadaný ešte stále. Nám prezradil, čo je za tým!

Tomáša sme stretli na nedávnom Česko-Slovenskom plese v Prahe, kde sa ukázal výrazne pochudnutý. Ako sa nám podarilo zistiť, na váhe mu už ubudlo okolo osem kilogramov. Tak tie ženy robia zázraky,“ odpovedal nám, keď sme sa spýtali, ako sa mu podarilo schudnúť. Zaujímali sme sa teda, či sa mu už konečne pošťastilo nájsť si partnerku.

Ako sme sa však dozvedeli, sympatický spevák je stále slobodný. Mal som pokusy o vzťah. Bolo ich viac, samozrejme. Nemôžem hovoriť, že som bol úplne sám. Nejako som len o tom nehovoril, lebo to nevyšlo. Ja som sa možno tak trošku slepo zamiloval a trošku popálil, ale už to prešlo a teraz som zase silný a verím, že tá pravá príde,“ priznal nám Tomáš. A čo bývalý superstarista očakáva od tej pravej? „Ono je to najlepšie vtedy, keď stretneš niekoho a až máš motýle v bruchu. Potom ho stretneš druhý krát, ideš za ním a máš ten stres, o čom sa budete baviť. To je to krásne! Čo keď zažijem, tak to bude super,“ rozhovoril sa muzikant.

Ak vás zaujíma, ako Tomáš pracuje na svojej postave, z čoho má stresy a či majú šancu aj ženy, ktoré mu napíšu cez sociálnu sieť, pozrite si nasledujúce video. 

Bezdeda rozhovor 2

Viac o téme: Adela BanášováTomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu