Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najväčšia »spodina« v jojkárskom Talente: Väzenie, drogy a teraz... Tomu neuveríte!

Strong Brothers Zobraziť galériu (4)
Strong Brothers (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V nedeľu večer na obrazovkách Jojky odštartovala obľúbená šou Česko Slovensko má talent. A v stredu si diváci mohli vychutnať už aj druhú časť projektu. Núdza nebola o zaujímavé, ani bizarné vystúpenia. Najväčším prekvapením pre mnohých však bola dvojica mladíkov, ktorí všetkým vyrazili dych svojím životným príbehom. Okúsili drogy, väzenie - no skrátka patrili k najväčšej „spodine“. A teraz... Tomu neuveríte!

Šou Česko Slovensko má talent je známa tým, že okrem úžasných vystúpení či naopak tých trápnych, prináša televíznym divákom aj zaujímavé životné príbehy... Jeden taký vyrazil mnohým dych aj vo včerajšej časti jojkárskeho projektu. Na pódiu sa totiž predstavili súťažiaci, ktorí, ako sami priznali, patrili k najväčšej sociálnej spodine - skrátka ochutnali samotné dno. 

Reč je o dvojici mužov, ktorí si hovoria Strong Brothers. Keď sa ich porota opýtala, či sú šťastní, zaznela odpoveď: „Poslednú dobu už áno.“ V minulosti to totiž tvrdiť rozhodne nemohli - ako chlapci prezradili, dostali sa do veľkých problémov.

„Sme sa flákali, ešte sme dospievali,“ zahlásili. „Pohyboval som sa v rôznom prostredí, od sociek na stanici, po najhoršie fetky. V jednu dobu som si myslel, že medzi nich patrím, bol som drogovo závislý,“ netajil starší z nich. „V jeden moment som si však uvedomil, že to tak nie je. Začal som cvičiť, pomohla mi rodina, vyšiel som z drog a už chcem žiť normálne,“ dodal 24-ročný David. 

Ten dokonca kvôli svojmu „životnému štýlu“ skončil aj vo väzení a spolu s 19-ročným Matúšom sú dnes stále v podmienke. „Nie som basista, nechcem sa prezentovať v takomto svetle, som slušný človek, zmenil som sa, cvičím, pracujem na svojom živote a späť sa už nechcem vrátiť,“ povedal sebavedomo súťažiaci. 

A treba povedať, že na to má skutočne dobre našliapnuté. David sa stal pred rokom majstrom Slovenska vo work oute a Matúš vicemajstrom. Navyše teraz zahviezdili aj pred porotou Talentu. Predviedli super výkon, za čo si vyslúžili obrovský potlesk a uznanie poroty. 

Strong Brothers predviedli na pódiu super výkon.
Zobraziť galériu (4)
Strong Brothers predviedli na pódiu super výkon.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu