Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandál v Talente: Vulgarizmy, vyhrážky a drsný útok na porotcov!

Češka Adela Suchoreská to v šou Česko Slovensko má talent poriadne prepískla. Zobraziť galériu (5)
Češka Adela Suchoreská to v šou Česko Slovensko má talent poriadne prepískla. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Hrozby rovno pred kamerami! Na kastingoch jojkárskeho projektu Česko Slovensko má talent sa už pretŕčali rôzni odvážlivci, avšak to, čo sa v šou objavilo tentoraz, nemá doposiaľ obdoby. O poriadne krušné chvíle v súťaži sa totiž postarala škandalózna Češka Adela Suchoreská, z ktorej desivých vyhrážok doslova behá mráz po chrbte.

Televízia JOJ sa v týchto dňoch už naplno venuje úspešnému formátu Česko Slovensko má talent. Na obrazovkách majú však diváci mnohokrát možnosť sledovať okrem talentu a značnej dávky zábavy aj kuriózne situácie rôznych odvážlivcov. A napätie sa dalo doslova krájať aj tentoraz.

O všetko sa postarala Češka Adela Suchoreská alias Loraine, ktorá sa zúčastnila kastingu jojkárskej šou s domnienkou, že porotcov ohúri svojím speváckym vystúpením. Opak sa však stal pravdou a svoje sklamanie z neúspechu navyše blondínka ani z ďaleka netajila.

„To bolo trápne!“ impulzívne zareagovala súťažiaca tesne po hodnotení Jakuba Prachařa. „Čo sa vám nepáči konkrétne? Ja som to vážne nepochopila. Akože spievam falošne?!“ nahnevane útočila plavovláska.

Dusná atmosféra sa však neutíšila ani po tom, čo agresívnu čudáčku definitívne vypískali diváci preč z pódia. Škandalózna plavovláska totiž v zákulisí pred moderátormi nešetrila ďalšími drsnými útokmi a obrovskou spŕškou nadávok na adresu porotcov. „Konečne to mám za sebou a môžem ísť do pi*e. Dojala ma ich trápnosť. Tým dvom mužom, čo ma nezaujíma, ako sa volajú, by som namlátila a dala im delo. Tí boli na zabitie!“ opakovala hrozivé vyhrážky vulgárna Češka.

Ten, kto sa však dostal do úzkych, bola samotná účinkujúca, ktorej zjavne chýba nielen sebakritika, ale aj pokora. Nuž, ako sa vraví „Komu niet rady, tomu niet pomoci“, no a v tomto prípade to platí snáď dvojnásobne. Celú epizódu talentovej šou si budete môcť pozrieť už v nedeľu večer na JOJ-ke.

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu