Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Speváčka Kristína vám vyrazí dych: Pozrite, aká je z nej šupa!

Kristína Peláková Zobraziť galériu (6)
Kristína Peláková

BRATISLAVA - Zreje ako víno! Speváčka Kristína, vlastným menom Kristína Peláková (29), sa za posledné roky poriadne zmenila a čoraz viac dokazuje, že po decentnom dievčatku, na ktoré sme boli roky zvyknutí, už niet ani stopy. Je to zrelá a sexi žena, ktorá svojim dokonalým zjavom neustále vyráža dych svojim fanúšikom. A nie je tomu inak ani tento raz. Umelkyňa totiž včera pridala na sociálnu sieť dráždivý záber, na ktorom provokuje v sexi outfite. Odrovnala ním tisíce fanúšikov.

Je z nej poriadna kosť! Speváčka Kristína Peláková je nielen talentovaná umelkyňa, ale rozhodne aj krásna žena. Z netýkavky sa stala sexi dračica, čo dokazuje svojim fanúšikom najmä v posledných rokoch. Vidieť ju v sexi outfitoch s dokonalým výzorom nielen na sociálnej sieti, ale aj na koncertoch, čo jej priaznivci vždy ocenia. Podobné prekvapenie si pripravila pre svojich verných fanúšikov aj tento raz.

Na sociálnu sieť totižto včera pridala decentne provokatívnu fotografiu. V bielom saku, zjavne bez podprsenky, jemne odhaľuje svoj dekolt, čo u Kristíny nebýva zvykom. Touto fotografiou, ktorú dala ako podklad do videoklipu, chcela upozorniť na svoj nový singel Láska bombová. A to sa jej teda rozhodne podarilo. Aspoň čo sa sociálnej siete týka, kde za pár hodín sexi snímkou odrovnala tisíce fanúšikov, ktorí boli z jej výzoru nadšení.

„Toto je prevedenie sexi slušnosti. Parádne jej to sekne. Krásna ženská. Mala by sa dať aj na modeling,“ napísal pochvalné ódy na speváčku jeden z jej fanúšikov na Facebooku a mnohí ďalší sa k nemu pridali: „Je krásne ťa počúvať a ešte krajšie aj vidieť. Pôžitok pre dušu.“ No a nám neostáva nič iné, iba s jej fanúšikmi súhlasiť - z Kristíny sa stala naozaj zmyselná žena.

Kristína Peláková sa na Facebooku pochválila fotkou, na ktorej je super sexi.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Peláková sa na Facebooku pochválila fotkou, na ktorej je super sexi.  (Zdroj: Lýdia Jušková)

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu