Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Banášová odmoderovala Teleráno: Takto išla pred kamery!

Adela Banášová Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V súčasnosti jedna z najobľúbenejších tvárí slovenského šoubiznisu Adela Banášová (35) je známa tým, že si na tip-top výzor príliš nepotrpí. Dokázala to aj v dnešnom Teleráne, ktoré si pri príležitosti druhých okrúhlin zaspomínalo na starú partičku svojich moderátorov.

V posledný augustový deň oslávila televízia Markíza okrúhle 20. výročie svojho pôsobenia na slovenskom mediálnom trhu. No a jubilejnú 20-tku si pripomenula aj obľúbená budíčková relácia Teleráno. Pri tejto príležitosti sa pred kamery postavila aj mimoriadna zostava moderátorov, ktorá sa v rannej šou objavovala presne pred dvomi dekádami rokov.


20. výročie Markízy: Banášovej trapas a... chýbala tam Drobová!


Medzi známymi tvárami nechýbala ani jedna z najúspešnejších slovenských spíkerok Adela Banášová. Málokto vie, že hviezdna kariéra známej blondínky odštartovala práve na obrazovkách modro-žltej televízie. Na svoje začiatky si tak zaspomínala aj ona a to rovno s markizáckym mikrofónom v ruke.

Na rozdiel od svojich kolegýň, ktoré boli dokonale upravené, sa však Adela nezaťažovala prehnaným mejkapom, či inými príkrasami. Celé to totiž odmoderovala nenalíčená a s frizúrou si tiež veľké starosti nerobila. Sympatická plavovláska je ale na druhej strane známa tým, že si na šminky príliš nepotrpí a v súkromí tiež preferuje skôr prirodzenosť. Aj v tomto prípade sa tak zjavne viac sústredila na svoj výkon ako na dokonalý výzor, čo pri excelentnej Slovenke rozhodne nebolo na škodu.

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu