Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovský strach Adely Banášovej: Skoro sa tam rozplakala!

Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová

BRATISLAVA - Ledva čakala, kedy to skončí! Moderátorka Adela Banášová (35) je síce známa tým, že má rada dobrodružstvo, no k veľkým adrenalínovým nadšencom teda rozhodne nepatrí. Dokazuje to aj zážitok, na ktorý sa nedávno nechala nahovoriť. Ako sama priznala, mala strach a skoro sa tam rozplakala!

Adela Banášová nepatrí k typickým letným dovolenkárom – veď namiesto leňošenia pri mori si radšej dopraje nejaký zážitok. Aj tento rok vymenila vypekanie na slnku za oddych v horách. No hoci dobrodružstvo má moderátorka rada, adrenalínovým nadšencom teda rozhodne nie je. 

Dôkazom je aj zážitok, na ktorý sa nechala nahovoriť. „Letela som vrtuľníkom pred chvíľkou,“ pochválila sa nám nedávno Banášová. No zároveň dodala, že sa nevedela dočkať, kedy sa helikoptéra opäť dotkne zeme – mala totiž veľké obavy. „Mala som strach a vôbec neviem, prečo som sa na to nechala nahovoriť. To ako keby človek letel v takej malej krabičke. Skoro som sa rozplakala,“ netajila Adela. 

„Ale pilot Števko bol veľmi zodpovedný. A dole ‚na súši‛ mal frajerku, takže som vedela, že má dôvod žiť a prečo sa vrátiť a že nie je depresívny a tak. A že nemá žiadne zvláštne sklony, takže to bolo v poriadku,“ dodala na záver so smiechom moderátorka. 

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu