Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalá jojkárka provokuje luxusom: Zas jej budú všetci závidieť!

Nela Slováková Zobraziť galériu (7)
Nela Slováková

BRATISLAVA – Pozrite, čím sa chvastá! Víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (26) rada provokuje. A obzvlášť na sociálnej sieti. Či už ide o zvodné fotky jej dokonalej postavy, alebo sa rada pochváli luxusnými vecičkami, ktorými ju už viac ako rok zahrňuje jej bohatý priateľ Martin. A inak to nie je ani teraz. Blondínka totiž zverejnila fotografiu, na ktorej sa chváli poriadne luxusným darčekom. Pozrite, čo jej budú mnohí závidieť...

Tohto boháča sa len tak nepustí! Nela Slováková, ktorá sa zviditeľnila v pikantnej reality šou Hotel Paradise, je ako mnoho iných známych tvári aktívna na sociálnej sieti. V poslednom období sa však rada verejne pochváli nielen svojimi dokonalými krivkami, ale aj luxusnými vecičkami, ktorými ju zahŕňa jej bohatý priateľ Martin.

To, že je šťastná a zamilovaná, vie snáď už každý, kto sleduje jej instagramový profil. Sexi blondínka sa na ňom včera opäť pochválila luxusným darčekom, ktorý dostala od svojej lásky. A predstavte si, zámožný Slovák  jej ho daroval len tak, z čistej lásky.

Nela sa pochválila fotografiou, na ktorej sa teší z nových drahých štýlových hodiniek, ktorých cena sa pohybuje od 3000 eur vyššie. Záleží od zdobenia, či sú s diamantmi alebo bez nich a   od toho, aké majú funkcie. Tento kúsok je ultra pevný a odolný voči poškriabaniu vďaka kovovému obalu vyrobeného z karbidu volfrámu a je tiež vodotesný do hĺbky 100 metrov. Rovnaký skvost by ste našli aj u mnohých iných hviezd. Nejde teda o žiadny lacný, či nekvalitný špás.

 „Konečne parádne hodinky. Sakra, ja mám Breitlingy. Ako som si to zaslúžila? Moja láska ma miluje. Najlepší priateľ vôbec. Prekvapenie. Žiadne narodeniny. Pretože bola streda. Pretože som najposlušnejšia. Pretože on je najlepší,“ napísala blondínka pod záber, ktorým určite podráždila viacerých závistlivých fanúšikov, čoho dôkazom je aj jej komentár pod snímkou. „Potom, že sa cez posteľ nedá zbohatnúť, napísal jej istý muž pod záber. Nuž, takého frajera i život by chcel zrejme každý, či?

Nela Slováková sa pochválila drahými hodinkami.
Zobraziť galériu (7)
Nela Slováková sa pochválila drahými hodinkami.

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu