Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Joj, Nela, ty si ale TRÚBA! Známa kráska vyvádzala a... Skoro sa prizabila!

Nela Slováková si pri vyvádzaní na schodoch mohla veľmi ublížiť. Zobraziť galériu (7)
Nela Slováková si pri vyvádzaní na schodoch mohla veľmi ublížiť. (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Poriadne sa udrela, ale... Mohlo to skončiť aj horšie! Nela Slováková tento rok oslávi už svoje 27. narodeniny, no ani to jej nebráni v tom, aby stále vyvádzala ako také dieťa. Dokázala to aj najnovšie, keď na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, ako sa šmýka po schodoch v bytovke. No, ale stačilo málo a mohla sa prizabiť!

Nelu Slovákovú verným divákom televízie Joj predstavovať nemusíme. Do povedomia verejnosti sa dostala v roku 2012 prostredníctvom reality šou Hotel Paradise, ktorú napokon aj vyhrala. Vtedy mala len 22 rokov - tento rok oslávi už svoje 27. narodeniny, no stále je pojašená ako také dieťa. 

Dôkazom sú jej bláznovstvá, ktorými sa chváli na sociálnej sieti Instagram. Najnovšie tam zavesila video, pri sledovaní ktorého sa mnohí bez pochýb chytali za hlavu. Plavovláska sa totiž na obrovskej škatuli šmýkala po schodoch v bytovke. No na prvý pohľad nevinná zábavka, ktorú sprevádzal hlasný smiech známej krásky, mala bolestivý koniec. A mohla skončiť ešte horšie!

Na záberoch totiž jasne vidieť, že po dopade na rovnú zem sa škatuľa sploštila a jojkárska víťazka si poriadne udrela hlavu o posledný schod. Chvalabohu to skončilo len bolestivou hrčou na hlave, no Nela sa mohla pokojne aj prizabiť. Nabudúce by si tak pri vymýšľaní podobných výstrelkov mala dávať väčší pozor! 

 

#preceTuKrabiciNevyhodimJenTak #toJeKonecSeMnou

Video uverejnené používateľom Nela Slováková (@nelaslovakova),

​ 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu