Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Erotický pohľad na jojkársku hviezdu: Navlečená v sieťke s MEGA výstrihom!

Nela Slováková Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Fíha! Nela Slováková (26) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka jojkárskej reality šou Hotel Paradise, ktorú napokon aj vyhrala. Neskôr sa slovenským divákom pripomenula ešte v špeciálnych častiach relácie Nákupné maniačky. No u našich západných susedov neprestáva na seba upozorňovať dodnes. Aktuálne sa objavila na prominentnej akcii, na ktorej pútala pohľady svojim výzorom. Pozrite, aký erotický outfit na seba nahodila!

Nela Slováková je všeobecne známa tým, že rada na seba strháva pozornosť. Svedčia o tom napokon aj jej profily na sociálnych sieťach, kde pravidelne zverejňuje svoje zvodné fotky. Aktuálne však ľudia mali možnosť jeden z takých sexi pohľadov zažiť na vlastné oči. 

Na jednej z prominentných akcií, ktoré sa konali v uplynulých dňoch, sa totiž plavovláska objavila v poriadne pikantnom outfite. K čiernej krátkej minisukni si totiž hviezda reality šou obliekla top, ktorého hlboký výstrih podčiarkoval jej silikónmi vylepšené vnady. 

K tomuto sexi oufitu si Nela obliekla ešte sieťované pančuchy a vysoké čižmy... No skrátka prítomných pánov pohľad na Slovákovú bez pochýb potešil.

Nela Slováková sa na akcii objavila s výstrihom, v ktorom mala natlačené svoje silikónové vnady, minisukni a sexi sieťovaných pančuchách.
Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková sa na akcii objavila s výstrihom, v ktorom mala natlačené svoje silikónové vnady, minisukni a sexi sieťovaných pančuchách.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu