Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Superstaristka Drobná strieda chlapov?! Aha, s kým sme ju prichytili!

Emma Drobná Zobraziť galériu (9)
Emma Drobná

BRATISLAVA – Pletie hlavu mnohým mužom! Nedávno sa na verejnosť dostala informácia o tom, že moderátor Viktor Vincze (25) a superstaristka Emma Drobná (21) tvoria pár. Dokonca si pridali na sociálnu sieť spoločnú fotografiu, ktorá umocňovala toto tvrdenie. Obaja to však nakoniec popreli s tým, že sú iba kamaráti. Pred pár dňami sa nám krásnu ryšavku podarilo prichytiť v spoločnosti ďalšieho známeho muža. A na prvý pohľad to vyzeralo tak, že nešlo medzi nimi iba o obyčajné stretnutie. Pozrite, s kým si speváčka hrkútala pri drinku...

Ešte nedávno sa klebetilo o talentovanej speváčke Emme Drobnej a o markizákovi Viktorovi Vinczem, že tajne randia. Obaja to napriek dôverným fotografiám, ktoré sami zverejnili na sociálnej sieti, popreli. 

To, že Emma dokáže chlapom zamotať hlavu, je jasné zrejme každému. Je nielen krásna, talentovaná, ale každým dňom stále viac známejšia, a tak sa okolo nej začínajú čoraz viac točiť aj viacerí muži. Pred pár dňami sa nám ju podar na nábreží Dunaja v spoločnosti sympatického chlapíka, ako si hrkútajú pri džúsiku.

A nebol to Vincze. No ani tento fešák nie je neznámy. Ide totiž o tanečníka zo skupiny The Pastels Dana Antálka. Na prvý pohľad to vyzeralo tak, že nešlo medzi nimi iba o obyčajné stretnutie. Hoci sa pri odchode nedržali za ruky, strkali do seba jemne ramenami, k tomu bolo badať ich rozpačité pohľady a vyzeralo to, akoby medzi nimi naozaj niečo bolo.

Zaujímalo nás preto, aký majú medzi sebou vzťah a či išlo o rande. „Bola to nezávislá káva. Sme sa dlho nevideli, sme kamaráti a netvoríme pár. Stále som sama,“ tvrdila nám Drobná, ktorá zjavne ešte nenašla toho pravého. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa tak stane a kto tým šťastným mužom bude.

Viac o téme: Emma DrobnáViktor VinczeDano Antálek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu