Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tvrdý porotca Habera zmäkol: Táto kráska mu úplne podlomila kolená... A Peštová sa mohla len prizerať!

Pavol Habera Zobraziť galériu (5)
Pavol Habera (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Úplne namäkko! Spevák Pavol Habera (54) je medzi Slovákmi a Čechmi v posledných rokoch známy ako tvrdý porotca z markizáckej SuperStar. Aktuálne sa však aj drsnému katovi roztopilo srdce. Postarala sa o to nová kráska v jeho živote. Jej fotkou sa podelil na sociálnej sieti Instagram. Pozrite, z tejto princeznej sa mu úplne podlomili kolená... A jeho partnerka Daniela Peštová (46) sa mohla len prizerať!

Hoci Paľo Habera stále vychováva pomerne malé deti a pri pohľade naňho by to málokto tipoval, už niekoľko rokov je z neho aj hrdý dedo. Jeho najstaršia dcéra Zuzana má totiž už takmer 7 ročného syna Matthiasa a pred dvomi mesiacmi k nemu pribudlo aj vytúžené dievčatko. A malá Elizabet si starého otca už stihla omotať okolo prsta.

Na sociálnu sieť Instagram totiž tvrdý porotcovský kat zavesil sladkú fotku so svojou malou princeznou. Zo snímky je jasné, že známy Slovák si každú sekundu so svojou vnučkou doslova užíval. Jeho partnerka Daniela Peštová sa tak na tento milý moment mohla len prizerať. Ale veď napokon, pozrite na nich... Kto by ich v tejto chvíli chcel vyrušovať?!

 

Nice to meet u Elizabet #family #MojaBuducnost

Fotka uverejnená používateľom @pavolhabera,

 

Viac o téme: Pavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu