Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na vlastnej koži: Adrenalín po boku slovenskej herečky!

Petra Millerová Zobraziť galériu (7)
Petra Millerová (Zdroj: facebook/tv joj)

VIEDEŇ - Lieta poriadne vysoko! Herečka Petra Millerová (32), ktorá sa naposledy zviditeľnila v Paneláku, sa už nejaký čas venuje organizovaniu piknikov a dekorovaniu svadieb. Najnovšie však ľuďom sprostredkováva adrenalínový zážitok - večeru v oblakoch. Náš fotograf si to u rakúskych susedov vyskúšal spolu s ňou.

Petra Millerová sa na Slovensku zviditeľnila ešte ako malé dieťa v seriáli Otecko sa mi nepáči. Ako dospelá sa naposledy pripomenula v seriáli Panelák. 

Už dávnejšie sme však informovali, že brunetka sa venuje aj iným aktivitám. Organizuje pre ľudí pikniky, pričom navrhne menu, miesto aj tému. Dekorovala už aj niekoľko svadieb. Najnovšie sa však pustila do niečoho adrenalínovejšieho. 

Petra sprostredkováva takzvanú večeru v oblakoch – ľudia konzumujú pripravené pokrmy vo výške 50 metrov nad zemou. „Keďže som vyštudovala marketingovú komunikáciu a sama podnikám, čo sa týka sprostredkovania zážitkov, veľmi rada som takúto pracovnú ponuku prijala,” povedala nám herečka. 

A sama si to samozrejme aj vyskúšala na vlastnej koži. „Mám veľmi rada adrenalín, ale priznám sa, išla som prvýkrát hore s malou dušičkou. Ale bol to prekrásny zážitok a aj kulinársky. Druhýkrát som už išla s prehľadom. Vtedy to dokonca absolvoval aj môj 9-ročný syn Teo. Najprv sa trochu obával, ale potom to zvládol skvelo,” prezradila Millerová. Podľa nej sú takéto zážitky príjemným spestrením života a hlavne sa na ne nezabúda. 

Vo Viedni tento zážitok spolu s Petrou absolvoval aj náš fotograf. „Pre mňa to bol úplný adrenalín, keďže výšky nemám rád. Ale z tých bezpečnostných opatrení som mal dobrý pocit. Len sa netreba pozerať dole. Z hľadiska fotografa je to istá výzva, ale musím povedať, že panoráma Bratislavy sa mi páči viac ako tá viedenská pri Pratri,” zhodnotil netradičné stolovanie. Už od stredy bude plošina k dispozícii práve v našom hlavnom meste. 

 

Viac o téme: Petra Millerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu