Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivé zranenie herečky z Paneláku: Nechýbalo veľa a... Následky do konca života!

Kučeravá predavačka z jojkárkeho Paneláku sa pred pár dňami hrozivo zranila - schytalo to jej oko. Takmer oňho prišla. Zobraziť galériu (12)
Kučeravá predavačka z jojkárkeho Paneláku sa pred pár dňami hrozivo zranila - schytalo to jej oko. Takmer oňho prišla. (Zdroj: facebook/tv joj)

BRATISLAVA - Šťastie v nešťastí! Tak by sa dalo stručne opísať to, čo sa pred pár dňami prihodilo Petre Millerovej (30). Kučeravá predavačka z jojkárskeho Paneláku sa desivo zranila. Stačila chvíľka nepozornosti pri surfovaní a herečkinu tvár teraz zdobí monokel a niekoľko stehov tesne pod okom. No nechýbalo veľa a adrenalínová zábavka mohla mať oveľa vážnejšie následky. Tie sa s ňou mohli ťahať do konca života.

Herečka Petra Millerová v týchto dňoch zrejme ďakuje všetkým anjelom strážnym. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, nedávno sa sympatická predavačka z jojkárskeho Paneláku hrozivo zranila. Stačilo naozaj málo a úraz mohol mať vážne následky do konca života. Umelkyňa si totiž nepríjemne poranila oko. 

„Bola som surfovať na umelej vlne v Čunove. Zhodou náhod som sa zabudla kryť pri páde do vody a práve vtedy mi vystrelil surf priamo do oka,“ prezradila pre topky.sk Millerová. Zranenie vyzeralo naozaj desivo, herečka môže byť rada, že to celé nedopadlo oveľa horšie. „Vo štvrtok som bola na kontrole. Lekárka povedala, že som mala obrovské šťastie, zrak sa nepoškodil. Mám pár stehov pod okom a už som ho aj otvorila,“ povedala nám brunetka.

No posledné dni kvôli zraneniu doslova pretrpela. Šoférovanie a klasické „fungovanie” je podľa jej slov v takomto stave poriadne vyčerpávajúce. Natáčanie Paneláku však našťastie nemusela prerušiť. „Ešte predtým, ako som sa zranila, som nakrútila veľa obrazov. Takže momentálne nemám natáčacie dni. Ale doktori povedali, že budem už čoskoro v poriadku. Veľmi dobre sa to hojí,“ prezradila nám Petra.

Millerová je veľkou fanúšičkou adrenalínu a napriek bolesti, ktorú si teraz vytrpela, na svoj obľúbený šport určite nezanevrela. Práve naopak, už sa teší, kedy sa na dosku postaví opäť. „Veľmi to obľubujem. Skúšala som už aj kitesurfing a wakeboarding. Určite mám po tejto skúsenosti väčší rešpekt a budem viac opatrná, ale bola to moja chyba. Teším sa už na normálny surfing na oceáne,“ dodala na záver kučeravá kráska.

Petra Millerová si pred pár dňami nepríjemne zranila oko - jej tvár teraz zdobí monokel a niekoľko stehov.
Zobraziť galériu (12)
Petra Millerová si pred pár dňami nepríjemne zranila oko - jej tvár teraz zdobí monokel a niekoľko stehov.  (Zdroj: archív P.M.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu