Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajné kšefty známych Slovákov: Aha, na čom zarábajú!

Herečka Petra Millerová, známa z jojkárskeho Paneláku, sa v súkromí mení na dizajnérku. Zobraziť galériu (16)
Herečka Petra Millerová, známa z jojkárskeho Paneláku, sa v súkromí mení na dizajnérku. (Zdroj: facebook/tv joj)

BRATISLAVA - Podnikavé celebrity! Petra Millerová (31) sa do povedomia verejnosti opäť dostala vďaka jojkárskemu seriálu Panelák. Práve tam ju totiž diváci mohli vídať v úlohe predavačky. No málokto vie, že táto kučeravá brunetka sa v súkromí mení z herečky na dizajnérku - na objednávku organizuje pikniky a najnovšie dekoruje aj svadby. Zo známych osobností však zďaleka nie je jediná. Nájde sa hneď niekoľko podnikavcov, ktorí majú mimo televízie kšefty, o ktorých mnoho Slovákov ani len netuší.

Petru Millerovú Slováci poznajú ako seriálovú herečku. Predstavila sa nielen v jojkárskom seriáli Panelák, ale aj v Horúcej krvi, Dr. Ludskom či pred rokmi v počine Otecko sa mi nepáči. No ako sa nám podarilo zistiť, herectvo nie je jej hlavná pracovná činnosť. Mimo televíznych obrazoviek totiž vešia umenie na klinec a pôsobí v inej oblasti. 

Už nejaký čas sa brunetka venuje dizajnu – na objednávku organizuje v prírode pikniky a najnovšie dekoruje už aj svadby. „Piknikovanie som si vymyslela asi tak pred rokom a pol a som milo prekvapená, aký to má úspech u ľudí. Ja mám stále potrebu niečo vymýšľať a milujem piknikovanie, tak som si povedala, aké by to bolo fajn, keby to tu niekto pripravoval a prekvapoval ľudí,“ prezradila pre Topky.sk Millerová, ktorá si dobre uvedomuje, aké je herectvo nestále povolanie. Práve preto sa pustila do podnikania. 

„Navrhujem menu, miesto, tému pikniku a celé to tam navláčim, nadekorujem a potom zase spracem... Stále čakám, keby si už poviem dosť a najmem si nejakých ľudí, čo mi budú pomáhať. Ale zatiaľ to zvládam, občas pomôžu kamaráti, keď je to veľké alebo práve filmujem,“ vysvetlila nám dekoratérka. Tá len nedávno začala pripravovať aj svadby. „Pri Piknikove som si uvedomila, že ma v prvom rade baví tvoriť tú atmosféru, dekorovať to. Mám už za sebou zopár svadieb, kvetových aranžmánov, a tak som dala opäť tomu podnikateľské kontúry a názov Millerka. Neskutočne ma to baví,“ povedala nám podnikateľka, ktorá sa netají tým, že vyzdobiť takú svadbu je skutočne náročné. 

V slovenskom šoubiznise však máme takýchto podnikavcov hneď niekoľko. Pozrite, kto všetko má mimo televízie kšeft, o ktorom mnoho Slovákov možno ani nevie: 

  • moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková – materská škola
  • Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová – cukrárka
  • speváčka Mária Čírová – módne návrhárstvo
  • Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková – materská škola
  • herečka Kristína Farkašová – výroba tričiek
  • moderátorka Martina Mečiarová – butik
  • Miss Slovensko 2007 Romana Škamlová – kaviareň, módne návrhárstvo
  • speváčka Patrícia Vitteková – cukrárska dizajnérka
  • Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková – dizajnový obchod 
  • bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová – materská škola

Viac o téme: Petra Millerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu