Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Takto rajcovná ešte nikdy nebola: Sexi Senášiová iba v podväzkoch!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (7)
Lucia Senášiová

BRATISLAVA – Hot! Hot! Hot! Miss Universe SR 2007 Lucia Senášiová (32) je bezpochyby krásna žena. Hoci sa pred dvoma rokmi vydala za Taliana Simona Ruggera, ani manželský život ju nezmenil a dokonalé krivky predvádza aj ako vydatá pani. Dôkazom sú aj jej najnovšie rajcovné fotografie. Pozrite na tie krivky v podväzkoch!

Zreje ako víno! Bývalá miss Lucia Senášiová si už dva roky užíva manželský život s fešným Talianom Simonom Ruggerom, ktorého si vzala na pláži v Miami. Hoci po svadbe trávila čas prevažne v zahraničí, kde príležitostne fotila, v poslednom čase ju opäť vídať aj na Slovensku. A dokonca sa nebráni pracovným ponukám ani u nás.

Hoci od víťazstva v Miss Universe SR v roku 2007 ubehlo už dosť rokov a brunetka niekoľkokrát zmenila svoju vizáž, stále sa môže pochváliť dokonalou figúrou. Dôkazom sú jej najnovšie fotografie pre časopis, ktorý zverejnil sériu dráždivých záberov Lucie v sexi bielizni a podväzkoch.

Na titulke magazínu dráždi rajcovným zadočkom, ktorý takmer nahý vystavila na obdiv. Pri tomto zábere sa mužom bezpochyby zrýchli tep, rozbúši srdce, či podlomia kolená. Sexi, čo poviete? Viac zvodných fotografií nájdete v júlovom vydaní magazínu EXclusive.

Rajcovná Lucia Senášiová v bielizni a podväzkoch.
Zobraziť galériu (7)
Rajcovná Lucia Senášiová v bielizni a podväzkoch.

Viac o téme: Lucia Senášiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu