Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší nečakaný rozchod v slovenskom šoubiznise: Ich manželstvu je definitívny koniec!

Ďalší nečakaný rozchod v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (7)
Ďalší nečakaný rozchod v slovenskom šoubiznise.

BRATISLAVA - Ani im to nevyšlo! V posledných mesiacoch sa v našom šoubiznise akoby roztrhlo vrece s rozchodmi. A výnimkou nie je ani známa krásavica. Ako sa nám najnovšie podarilo zistiť, manželstvo s fešným cudzincom jej stroskotalo po 2,5 roku a už niekoľko mesiacov žijú oddelene!

Reč je o bývalej Miss Universe SR 2007 Lucii Senášiovej, ktorá sa v marci 2014 vydala za svojho talianskeho priateľa Simona Ruggera. Svoje áno si vtedy romanticky povedali na pláži v slnečnom Miami. Hoci modelka na čas zmizla zo Slovenska a zdržiavala sa prevažne v Taliansku, kde pracovala, ani to nepomohlo, aby dvojica žila v šťastnom zväzku.

Pred niekoľkými mesiacmi sa bývalá miss rozhodla vrátiť späť na Slovensko, no tentoraz už prišla natrvalo a bez manžela. V týchto dňoch sme sa totižto dozvedeli šokujúce správy. Podľa našich informácií Lucii manželstvo s fešným modelom nevydržalo a vzťah sa im po 2,5 rokoch rozpadol. Dokonca si kráska prestala pridávať aj spoločné fotografie s manželom na sociálnu sieť. Fanúšikovia sa práve naopak mohli tešiť z oveľa odvážnejších záberov, ktorými Senášiová v poslednom období rozhodne nešetrí. A tak sme si informácie overili priamo u modelky.

Zaujímalo nás, či sa naozaj dvojica rozišla. „Čo sa týka môjho muža, nie sme síce spolu už pol roka, ale zostali sme vo vynikajúcom vzťahu,“ priznala nám správy o rozchode Senášiová. „Nakoľko sme nemali deti, nevidela som ešte môj život strávený pri sporáku s varením 3 jedál denne do konca života. Tak sme si každý z nás zariadili život, ako sme chceli,“ priznala dôvod ich rozchodu. Nechajme sa prekvapiť, či Luciu ešte niekedy uvidíme vo svadobných šatách pred oltárom.

 

Viac o téme: Lucia Senášiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu