Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šteklivé zábery priamo z postele: Hriešny pohľad na slovenskú kráľovnú krásy!

Lucia Senášiová zverejnila poriadne šteklivé fotky. Zobraziť galériu (5)
Lucia Senášiová zverejnila poriadne šteklivé fotky. (Zdroj: Instagram L.S./miasexy.com)

BRATISLAVA - Ejha! Už keď v roku 2007 Lucia Senášiová (33) vyhrala titul Miss Universe, bolo jasné, že je to poriadna dračica. Kráska totiž nemá problém svoje dokonalé krivky odhaliť. Najnovšie svoj profil na Instagrame zásobuje poriadne šteklivými zábermi priamo z postele. Pozrite na tú sexicu len v erotickej spodnej bielizni!

Lucia Senášiová sa do povedomia verejnosti dostala ešte v roku 2007, keď v súťaži Miss Universe získala titul kráľovnej krásy. Odvtedy ubehlo už dlhých 10 rokov... A plavovláska ani dnes nemá problém odhaliť svoje krivky. Práve naopak, na web totiž vešia jednu super sexi fotku za druhou. 

Najnovšie sa na Instagrame pochválila so šteklivými zábermi priamo z postele. A z pohľadu na tieto snímky sa mnohým mužom budú snívať poriadne hriešne sny. Kráska má totiž na sebe len erotickú spodnú bielizeň a uložená je vo zvodnej póze. No skrátka, táto žena veľmi dobre vie, ako pánom pomotať hlavu. 

„Spodnú bielizeň nosím rada. Hlavne teraz si ale sexi prádielko obliekam takmer každý deň kvôli fotkám pre jedného klienta na Instagrame, kde propagujem jeho výrobky. Kedysi to fungovalo tak, že sa fotili katalógy, ale tie nemali taký účinok a dosah na potencionálnych klientov ako sociálne siete s hashtagmi,“ prezradila nám Senášiová. 

 

Viac o téme: Lucia Senášiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu