Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza už vyrába Koleso šťastia: Takéhoto moderátora by ste naozaj nečakali!

Markíza chystá šou Koleso šťastia. Zobraziť galériu (4)
Markíza chystá šou Koleso šťastia.

BRATISLAVA - Už sa to blíži! Televízia Markíza už nijako netají, že chce opäť na obrazovky priniesť starú známu súťaž Koleso šťastia. Zo zákulisia programu však už uniklo aj meno moderátora a ten je naozaj obrovským prekvapením. Toto by nikomu nenapadlo, je to totiž spevák.

Televízia Markíza sa rozhodla opäť na obrazovky priniesť obľúbenú súťaž z dávnych čias. Po tom, čo spustila nábor na súťažiacich do šou Koleso šťastia, sa už vraj pustila aj do samotnej výroby. 

Je teda jasné, že miesto moderátora je už obsadené. A podľa portálu mediaboom.sk ide o poriadne zaujímavé meno. V Záhorskej Bystrici si totiž nevybrali nikoho z tých, čo sú v tejto úlohe už poriadne ostrieľaní. 

Reláciou bude divákov a súťažiacich prekvapivo sprevádzať spevák Lukáš Adamec. Ten zrejme môže za túto príležitosť ďakovať šou Tvoja tvár znie povedome, ktorú aj vyhral. Nie je to totiž nič výnimočné, keď televízia dá víťazovi úspešného projektu hneď ďalšiu šancu, aby si ho udržala. Asistentkou má byť podľa spomínanej stránky Alžbeta Ferencová známa zo súťaže Česko Slovensko má talent a seriálu Panelák. 

Viac o téme: Koleso šťastia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu