Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Víťaz Tvojej tváre nám odhalil svoje súkromie: Prvýkrát o dcérke, Vianociach a... Už stačí!

Lukáš Adamec Zobraziť galériu (4)
Lukáš Adamec (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zo speváka Lukáša Adamca (29) sa pred dvomi mesiacmi stal dvojnásobný otec. A hoci verejnosť do svojho súkromia doposiaľ príliš nevpúšťal, nám ho v rozhovore trochu poodhalil. Prvýkrát porozprával o svojej dcérke, o tom, ako budú vyzerať ich Vianoce a... Toto už stopercentne stačí!

Spevák Lukáš Adamec sa do povedomia verejnosti dostal už pred piatimi rokmi, keď vyhral spevácku šou SuperStar. Miláčikom mnohých Slovákov sa však stal až pred polrokom, keď zahviezdil v markizáckej Tvojej tvári. No a aktuálne moderuje súťažnú reláciu Koleso šťastia.


Lukáš Adamec má ďalšie dieťa: Toto je jeho princezná!


Sympatickému hudobníkovi sa však nedarí len v práci, ale aj v súkromí. Pred dvomi mesiacmi sa z neho stal dvojnásobný otec - narodila sa mu dcérka Lea. A nám v rozhovore trochu poodhalil svoje súkromie. 

„Dcérka má teraz mesiac a pol a je zdravá, musí byť šťastná, lebo má veľa lásky okolo seba a jej brat, ktorý má 2 a pol roka a je tiež náš, je z toho nadšený, takže všetko je v poriadku,“ prezradil pre Topky.sk s úsmevom čerstvý dvojnásobný otecko. Ten si na novú situáciu v rodine vraj musel zvykať. 

„Je to náročnejšie, samozrejme, takéto lásky stoja čas a energiu, tak sa učíme znášať dve deti, čo pre ľudí v našom veku nie je také ľahké, ale nikdy to pre ľudí v našom veku nebolo ľahké, plus keď máme toľko roboty, koľko máme, takže tak... Ale stojí to všetko za to,“ priznal Adamec, ktorý sa snaží svojej rodinke venovať čo najviac. 

No hoci spevák svoje deti veľmi miluje a naplno si ich užíva, viac by ich vraj už nechcel - dve stačia. „Stopercentne stačí. Stačí. Stačí!“ zahlásil hudobník, ktorý svoju takmer dvojmesačnú dcérku považuje za najkrajší vianočný darček. Viac o Vianociach v rodine Lukáša Adamca sa dozviete vo videu pod článkom! 

Rozhovor s Lukášom Adamcom

Viac o téme: Lukáš AdamecTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu