Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza, toto v Tvári nevyšlo: Výsledky známe dopredu a naozaj nejasné hodnotenie vo finále!

Výsledky šou Tvoja tvár znie povedome mnohí diváci poznali už pred finále. Zobraziť galériu (4)
Výsledky šou Tvoja tvár znie povedome mnohí diváci poznali už pred finále. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V nedeľu večer na obrazovkách televízie Markíza vyvrcholila šou Tvoja tvár znie povedome. Slováci si vychutnali posledné vystúpenia súťažiacich a porotcovia rozhodli o absolútnom víťazovi... No s vyhlasovaním výsledkov to Markíze trochu nevyšlo. Nielen, že hodnotenie bolo úplne nejasné, ale diváci poznali meno víťaza ešte skôr, ako bolo reálne vyhlásené!

V nedeľu večer si diváci televízie Markíza vychutnali posledné kolo šou Tvoja tvár znie povedome. Na pódiu vystúpili všetci súťažiaci, no o titul šampióna prvej série projektu sa mohli uchádzať už len štyria najlepší – Lukáš Adamec, Barbora Švidraňová, Štefan Skrúcaný a Viktor Vincze. 


Finále markizáckej šou: Veľký podvod na pódiu a... TOTO je absolútny víťaz!


S vyhlásením výsledkov to však televízii veľmi nevyšlo. Veď hoci oficiálne sa konečné poradie oznámilo až v nedeľu v noci, viacero divákov poznalo meno víťaza už niekoľko dní vopred. Môže za to reklamný spot, z ktorého Slováci vydedukovali výsledok porotcovského hlasovania. 

„Vyhrá to Lukáš, dávali to v reklame,“ napísal jeden z fanúšikov na sociálnej sieti Facebook. „Stoja tam Lukáš a Barbora. Barbora vyskočí a objíme ho. Väčšinou ten, kto vyhrá, je ticho a v šoku. A tak zrejme vyhrá Lukáš. Či to už moc špekulujem?“ dodal. Pravda ale je, že ryšavka naozaj v záberoch vyzerala ako gratulantka a logicky teda musel byť bývalý superstarista víťazom. A mysleli si to aj ďalší. „Výhru by som prial Barborke, ale víťaza prezradila už upútavka z telky,“ zhodli sa viacerí. 

Navyše, konečné hlasovanie bolo absolútne netransparentné. Viacerí fanúšikovia sa čudovali, ako je možné, že vyhral Adamec, keď jeho súperka bodovala rovno v troch kolách, pričom on len v jednom. Po deviatom kole mala dokonca pred ním Švidraňová v celkovom súčte šesťbodový náskok. „Šampión sem, šampión tam. Však nikdy mu nedali dobré hodnotenie a zrazu to vyhral,“ objavilo sa v komentároch. „Barborka naša, ty si bola lepšia, veď si aj 3-krát vyhrala, tak ako je možné, že vyhral Luky?“ nechápali diváci. Zvláštne tiež je, že prvýkrát televízia dokonca nezverejnila body, ktoré finalisti získali od porotcov, hoci doteraz sa tabuľkám vždy venovala veľká pozornosť.

Treba však povedať, že mnohí diváci nevnímali šou ako súťaž, ale hlavne zábavu. Nikto nevypadával a navyše sa pomáhalo tým, ktorí to potrebujú. Zrejme preto Tvoja tvár lámala rekordy sledovanosti a finále si pozrelo úplne najviac ľudí. Prvé časti sa pohybovali okolo 37%-ného podielu sledovanosti a tá posledná podľa portálu mediaboom.sk skočila až na 48,6%. Niet sa teda čo čudovať, že v Záhorskej Bystrici už chystajú pokračovanie. 

Markíza dokonca včera zverejnila už aj kompletný zoznam účinkujúcich. V novej sérii sa predvedú: Mária Čírová, Zuzana Vačková, Mirka Partlová, Lenka Vavrinčíková, Sväťo Malachovský, Patrik Vyskočil, Martin Harich. A nebude chýbať ani stará známa tvár. Hoci nám pred pár dňami tvrdil, že oslovený nebol, televízia potvrdila aj účasť Andreja Bičana.  

Video: Upútavka na finále šou Tvoja tvár znie povedome, z ktorej viacerí Slováci zistili meno absolútneho víťaza.

Upútavka Tvoja tvár znie povedome

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu