Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Panebože, tá je ale sexi! Pozrite, čo Gašparovičová vyvádza so svojimi prsiami!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (4)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Maximálna nádielka sexepílu! Zvodná modelka Michaela Gašparovičová (23) vie, ako potešiť svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Sexica totiž otŕča svoje mega vnady pri každej možnej príležitosti. Tentoraz sa s fantáziou pohrala opäť a na Instagram zavesila fotografiu, z ktorej bude poriadne horúco najmä mužom.

Dostane vás do varu! Sexi cica Michaela Gašparovičová veľmi dobre vie, ako zaujať. Do svojho vzhľadu zainvestovala už desiatky tisíc eur, tak je jasné, že svoje najväčšie tromfy nebude skrývať. Práve naopak. V hlbokých výstrihoch neustále vystavuje na obdiv svoje obrie prednosti. A mužské oko sa tak môže kochať a kochať.

Mia si ale dráždivé snímky rozhodne nenecháva iba pre seba, veď v konečnom dôsledku na svojom tele si postavila kariéru. Najnovšie sa napríklad cvakla v bielom miniatúrnom tope, ktorý si pridržiavala dostatočne nízko na to, aby svojím fanúšikom naservírovala pohľad na najobjemnejší hrudník na Slovensku.

Pod provokatívny kúsok si modelka navyše nevzala podprsenku a obliny jej gigantického poprsia sa jej tak drali na všetky strany. Hm, skrátka pohľad pre Bohov, čo poviete?

 

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu