Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská Lolo Ferrari vyvalila obrie melóny: Zázrak, že jej nevypadli!

Slovenská Lolo Ferrari vytasila mega vnady. Zobraziť galériu (6)
Slovenská Lolo Ferrari vytasila mega vnady. (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Svoje vylepšené prednosti pretŕča pri každej možnej príležitosti a v odvážnych kúskoch provokuje tými najväčšími zbraňami. Slovenská sexbomba Michaela Gašparovičová (24) rozhodne vie a aj má čím zaujať. Naposledy sa ale provokatérka cvakla v takej póze, že sa jej gigantické melóny z výstrihu doslova vylievali!

To, že je modelka Michaela Gašparovičová majsterkou vo zvádzaní, je už dávno všetkým známe. Veď samotným dôkazom môžu byť aj jej fanúšikovské stránky, kde blondínka permanentne pridáva jeden horúci záber za druhým.

No a najnovšie vytiahla táto provokatérka svoje najväčšie tromfy opäť. Plavovláska totiž tentoraz zvolila outfit s extrémne hlbokým výstrihom, z ktorého jej napumpované obrie vnady doslova volali o pomoc. Vyzývavá blúzka jej ledva obopla prsia a v tomto prípade chýbalo skutočne len málo, aby jej melóny nevypadli von. Pri pohľade na Gašparovičovej mega „bomby“ by sa tak pokojne dalo povedať, že sa pozeráte na slovenskú verziu Lolo Ferrari.


Viac ako 2 litre silikónu: Slovenské MEGA prsia idú opäť pod nôž... Budú OBROVSKÉ!


Michaela sa navyše v blízkej budúcnosti chystá na opätovné zväčšenie svojich už vylepšených prsníkov. A tak bude mať poprsie ešte väčšie. Trnavská sexbomba by si mala najnovšie nechať vložiť do každého prsníka až 1200 ml silikónu.

Michaela Gašparovičová alias Mia Bella sa pýši XXL vnadami, ktoré čoskoro plánuje dokonca ešte zväčšiť.
Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová alias Mia Bella sa pýši XXL vnadami, ktoré čoskoro plánuje dokonca ešte zväčšiť.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu