Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chlapi pozor! Slovenská sexbomba ukázala holé XXL vnady: Na tieto BOMBY dlane nestačia!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Zvodná koketa! Michaela Gašparovičová (24) si môže dovoliť vďaka svojim luxusným krivkám aj to najšteklivejšie pózovanie. A sexepílom pri slastnom leňošení nešetrila ani tentoraz. Svojich fanúšikov totiž dráždila pikantnou pózou a holými mega vnadami.

Hlboké výstrihy a vyzývavé outfity dokážu v prípade napumpovanej blondínky pritiahnuť pozornosť. Efektnejšie ale je, horný diel rovno zahodiť. A to si zrejme povedala aj slovenská sexbomba Michaela Gašparovičová, ktorá rozhodne vie, ako dostať mužov do varu.


Pikantná nádielka slovenskej sexbomby: Bože, to sú ale prsiská!


V uplynulých dňoch totiž chytala bronz v tom najúspornejšom prevedení a pikantnou nádielkou sa samozrejme nezabudla pochváliť aj svojim fanúšikom na sociálnej sieti. Modelka sa ale tentoraz natoľko odviazala, že by horúcim záberom nepochybne vynikla aj v pánskom magazíne.

Rajcovnú fotografiu okorenila nielen odhalenými krivkami, ale aj poriadne vzrušujúcou pózou. Rozkrok jej prekrýval len miniatúrny spodný diel bikín a svoje holé prednosti si tiež strážila iba vlastnými rukami. Tie ale v porovnaní s jej obrími vnadami pôsobia doslova minimalisticky, a tak niet ani divu, že odvážna sexica podobnými zábermi dvíha mužskú hladinu testosterónu priam na maximum.

Michaela Gašparovičová dráždi svojich priaznivcov poriadne pikantnými zábermi.
Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová dráždi svojich priaznivcov poriadne pikantnými zábermi.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu