Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nová hviezda Markízy: Pozrite, aká je to kosť!

Miroslava Drínová Zobraziť galériu (7)
Miroslava Drínová (Zdroj: Nová scéna/Ctibor Bachratý)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale kočka! Televízia Markíza včera vo večerných hodinách odštartovala nový komediálny projekt Kávomat. V šou si však diváci okrem veľkej dávky zábavy vychutnávali aj pohľad na sexi blondínku Miroslavu Drínovú (30). Neopozeraná herečka sa totiž predviedla vo vyzývavých šatách, v ktorých vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru. S odhalenými nohami a objemnými vnadami z nej sexepíl sršal na všetky strany.

Uchvátila sexi postavou! Na obrazovkách televízie Markíza sa v pondelok večer objavila zábavná šou s názvom Kávomat. V novom projekte si okrem bláznivých situácií a divokej zábavy mohli diváci vychutnať aj skutočne originálne postavičky. Okrem ostrieľaných hercov a obľúbených komikov sa však v komediálnej šou objavila aj nová tvár, ktorá svoj talent doposiaľ predvádzala iba na divadelných doskách.

Reč je o slovenskej umelkyni Miroslave Drínovej, ktorá ale okrem hereckého umenia hneď v úvode zaujala aj svojou sexi postavičkou. V priliehavých modrých šatách, ktoré dokonale podčiarkli jej prednosti, ukázala nielen zvodné krivky, ale aj krásne štíhle nohy. Mužské oči však asi najviac zamestnala poriadne hlbokým výstrihom, ktorý zvýraznil jej bujný dekolt.

Diváci tak chvíľkami nevedeli, kam skôr pozerať a z doteraz neznámej blondínky sa stala hotová televízna sexbomba. Už teraz je jasné, že v novej skeč šou sa bude rozhodne na čo pozerať, veď nová markizácka hviezda je toho dostatočnou zárukou.

Viac o téme: Miroslava Drínová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu