Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizák žúroval s Copperfieldom a Hulkom: Pozrite!

Boris Pršo je medzi svetovými celebritami ako doma. Zobraziť galériu (6)
Boris Pršo je medzi svetovými celebritami ako doma. (Zdroj: Instagram B.P.)

BRATISLAVA - Práca snov! Markizácky redaktor Boris Pršo (32) je známy tým, že okrem slovenských celebrít, spovedá aj tie svetové. A pravidelne sa svojimi úlovkami chváli aj na sociálnej sieti Instagram. Najnovšie tam zavesil príspevky rovno s dvomi mega hviezdami. Pozrite, žúroval s legendárnym kúzelníkom Davidom Copperfieldom (59), aj s hercom, ktorý stvárnil hrôzostrašného Hulka - Markom Ruffalom (48)!

Markizákov Borisovi Pršovi môže prácu redaktora závidieť nejeden Slovák. Jej náplňou je totiž stretávať sa a zhovárať s hviezdami svetového formátu. Dôkazom je napokon aj jeho instagramový profil, ktorý je doslova preplnený fotkami s celebritami tých najzvučnejších mien. 

V pondelok sa známa tvár zo Záhorskej Bystrice zúčastnila svetovej premiéry filmu Podfukári 2 v New Yorku. A môže sa tešiť ďalším úlovkom z radu svetových prominentov. Na webe sa totiž pochválil fotkou s hercom Markom Ruffalom, ktorý je známy predovšetkým ako hrôzostrašný Hulk.

A zjavne príjemne si Pršo poklebetil aj s legendárnym kúzelníkom Davidom Copperfieldom. Ten vo videu, ktoré Boris zverejnil, pozdravil fanúšikov zo Slovenska. 

Snažili sme sa v tejto súvislosti spojiť aj so samotným redaktorom, nech nám niečo o slávnej dvojici prezradí, no kvôli časovému posunu sa nám to nepodarilo. No v každom prípade to musel byť veľmi príjemne strávený začiatok týždňa, nemyslíte?!

 

Viac o téme: David CopperfieldMark RuffaloBoris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu