Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drobová ako 20-ročná žaba: Ejha, veď vyzerala staršie ako dnes!

Gabika Drobová Zobraziť galériu (6)
Gabika Drobová

BRATISLAVA – Zreje ako víno! Riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Dobová (42) je vždy dokonale upravená. O vlasy a mejkap sa jej často stará profesionálny tím. No nebolo to vždy tak. Dôkazom je aj jej retro záber, ktorý nedávno pridala na sociálnu sieť. Pozrite, ako vtedy vyzerala!

To boli časy! Riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová, dlhé roky pôsobila v televízii Markíza ako dramaturgička a mala pod palcom najväčšie šou tej doby. Teraz šéfuje módnej televízii a je neprehliadnuteľnou súčasťou snáď každého večierka.

Nielen vďaka svojmu temperamentu, ale najmä dokonalému stylingu i vizáži. Upravené vlasy i mejkap sú u nej na verejnosti vždy samozrejmosťou. A vďaka tomu vyzerá dnes vynikajúco, ba čo viac – lepšie, ako keď bola mladá žaba.

Dôkazom je aj retro záber, ktorý nedávno pridala na sociálnu sieť. Blondínka má na ňom približne 20 rokov, no paradoxne vyzerá staršie ako v súčasnosti.  Mala rozpustené blond vlasy po plecia, nevýrazný majekap a outfit, ktorý bol možno zrejme vtedy in, ale Gabika  v ňom vyzerala veľmi zvláštne.

Čierny rolák s bledým širokým sakom ju nielen rozširoval, ale robil aj staršou, čo jej pod záber napísali aj mnohí jej známi. „Na tej fotke vyzeráte staršie ako v súčasnosti,“ okomentovala fotku istá slečna. „Potešme sa z minulosti a budeme radi zo súčasnosti,“ napísal Gabike pod fotku kamarát zo šoubiznisu Bruno Ciberej, čím jej nepriamo vyjadril kompliment. Pozrite sa, ako vyzerala Drobová za mlada. 

 

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu