Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zmenená Fialová: Takto ste ju ešte nevideli!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA –Je z nej iná žena! Herečka Zuzana Fialová (41) sa pri svojom povolaní často mení na niekoho iného. No v súkromí sme u nej boli zvyknutí, že veľmi neexperimentuje. Až do nedávna. Pohľad na jej novú vizáž vás rozhodne dostane. Pozrite, ako sa nechala vylepšiť!

Herečka Zuzana Fialová sa donedávna objavovala ako porotkyňa v obľúbenej markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, kde si aj ona vyskúšala dokonalú premenu. Zamaskovali ju na svetovú hviezdu Amy Winehouse a spoznal ju zrejme iba málokto. Experimentovanie s vizážou sa jej zrejme zapáčilo natoľko, že sa rozhodla pre radikálnu zmenu aj v súkromí.

V sobotu podvečer sa totiž objavila v markizáckej  Smotánke, kde si pozorní diváci ihneď všimli, že Fialová je iná ako doposiaľ. Má totiž nový účes. Výrazne kratšie vlasy nafarbené v štýle ombre - tmavšie na temene hlavy a ku končekom až blond, z nej spravili inú ženu.

Zaujímalo nás preto, prečo sa rozhodla podstúpiť takúto zmenu. „S kaderníčkou Renátkou sme tak rozhodli hlavne kvôli druhej sérii Tvoja tvár znie povedome. Som rada, keď mám na hlave zmenu, baví ma to. Chcela som si dať modré vlasy, takú džínsovú modrú, ale vraj by sa mi to nehodilo k mojej pleti, tak aspoň takto,“ prezradila nám herečka, ktorá je teraz takmer blondína, čo jej vraj vyhovuje.

„Ja som bola od mala blondína. Až v druhej triede na ZŠ mi začali tmavnúť. Aj moja mama a setra sú blondíny, tak konečne aj ja patrím do rodiny,“ dodala s úsmevom Zuzana, ktorej zmena vizáže naozaj prospela. Vyzerá podľa nás oveľa mladšie a sviežejšie, čo myslíte vy? Vyjadrite svoj názor pod článkom.

Zuzana Fialová s novým účesom vyzerá mladšie a sviežejšie. Veľmi je to pristane.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová s novým účesom vyzerá mladšie a sviežejšie. Veľmi je to pristane.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu