Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Brutálna premena slovenskej herečky: Nespoznala by ju snáď ani vlastná mama!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA - Úplne iná! Herci sa často menia na iných ľudí a niekedy je problém ich spoznať. Rovnako ako Zuzanu Fialovú (41), ktorá sa kvôli šou Tvoja tvár znie povedome premenila na známu speváčku Amy Winehouse. A vyšlo to naozaj dokonale. Málokto by na prvý pohľad povedal, kto sa pod „maskou” skrýva.

Kto to vlastne je?! Pri pohľade na záber, ktorý v sobotu zverejnila televízia Markíza na instagrame, zostáva skoro až rozum stáť. Po prvý raz sa totiž u nás chystá šou Tvoja tvár znie povedome a zdá sa, že to bude naozaj dokonalé. 

V prvej časti sa predvedú ako známi speváci aj porotcovia, medzi ktorými je Zuzana Fialová. Tú maskéri zmenili na Amy Winehouse a podoba je to naozaj verná. Keď sa na obrázok pozrie človek, ktorý netuší nič o účinkujúcich, musí mať riadny problém zistiť, na koho sa vlastne pozerá. Keby sa herečka takto niekam vybrala, naozaj málokto by ju spoznal. 

Topky.sk zisťovali, ako sa takto zmenená cítila. „Cítila som sa pobavene. Amy mám rada, bola to skvelá speváčka, čo sa o mne nedá povedať. Tak som sa snažila spolu s maskérmi aspoň o čo najvernejšiu podobu,” povedala nám Fialová. 

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu