Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Marcin to chrstol Mičkovicovej do tváre: Si taká štetka v podstate!

Peter Marcin zaskočil Henrietu Mičkovicovú. Zobraziť galériu (4)
Peter Marcin zaskočil Henrietu Mičkovicovú.

BRATISLAVA – Rypol si do nej! Moderátor Peter Marcin (50) počas víkendu vo svojej relácii Neskoro večer opäť privítal trojicu hostí. Do štúdia zavítala aj herečka Henrieta Mičkovicová (48). Pri téme jej účinkovania v seriáloch sa moderátor neudržal a označil ju za ženu ľahkých mravov. A brunetke sa to samozrejme príliš nepáčilo.

Moderátor Peter Marcin sa vo svojej šou Neskoro večer vo verejnoprávnej televízii snaží svojich hostí poriadne vyspovedať. V uplynulú sobotu sa z trojice pozvaných hostí ako prvá do kresla posadila herečka Henrieta Mičkovicová, ktorá je divákom známa najmä z markizáckeho seriálu Búrlivé víno, kde hrá poriadnu mrchu.

Pri otázkach práve na túto jej negatívnu postavu priznala, že sa snaží si ju sama pred sebou ospravedlniť, aby mala motiváciu ju hrať. „A čo si také urobila, keď potrebuješ mať motiváciu?“ spýtal sa jej Marcin, na čo mu herečka odvetila: „Všetkých som už obrala o všetko a som taký fluktuant vo vzťahoch.“ Moderátorovi už viac nechýbalo a z fleku vypustil z úst poriadne hrubý výraz.

„Čiže taká štetka trošku, hej?“ V tej chvíli diváci síce vybuchli smiechom, no Mičkovicovej sa to až také vtipné nezdalo. Zmrzol je úsmev, no po chvíľke však dodala: „To si povedal ty.“ Na čo Marcin reagoval: „To som ešte nepočul, že fluktuant vo vzťahoch, žena ľahších mravov. Koľkých si ty mala? 160, ty si taký fluktuant vo vzťahoch. No páči sa mi to.“ Sexi brunetka však nezabudla dodať, že je to iba v seriáloch, a že si takýmto jemnejším pomenovaním ospravedlňuje svoju postavu.

Peter Marcin vmietol Henriete Mičkovicovej do tváre, že hrá štetky.
Zobraziť galériu (4)
Peter Marcin vmietol Henriete Mičkovicovej do tváre, že hrá štetky.

 

Viac o téme: Peter Marcin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu