Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herečka Henrieta Mičkovicová: Závislá... Musela vyhľadať odbornú pomoc!

Henrieta Mičkovicová Zobraziť galériu (5)
Henrieta Mičkovicová

BRATISLAVA - Henrieta Mičkovicová (48) je krásna žena a úspešná herečka. Nedávno sa však musela popasovať s niečím, s čím si sama nevedela rady. Brunetka priznala, že vyhľadala pomoc psychológa.

Nadobro s tým skoncovala! Herečka Henrieta Mičkovicová je jednou z najznámejších herečiek na Slovensku. Jej perfektná vizáž a štíhla postava je dokonalou zárukou filmových, či seriálových postáv príťažlivých žien, ktoré často stvárňuje. Za to, ako vyzerá, vďačí aj správnej životospráve.

O svojich stravovacích návykoch porozprávala v Teleráne, kde predviedla aj to, ako sa vie obracať pri sporáku. Popritom však priznala, že len nedávno sekla s veľkou závislosťou, ktorá výrazne zasiahla aj do oblasti jej životného štýlu. „Taká zásadná zmena teraz pre mňa je, že štyri mesiace už nefajčím,“ povedala Mičkovicová.

Príťažlivá herečka sa dokonca netajila ani tým, že na to, aby sa zbavila chuti na cigaretu, vyhľadala aj odborníka. „Snažím sa to v tej hlave upratať a využila som aj pomoc psychologičky a naozaj som na seba hrdá a dúfam, že mi to vydrží,“ dodala brunetka, ktorá je živým dôkazom toho, že zlozvykov sa dá zbaviť. 

Viac o téme: Henrieta Mičkovicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu