Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

To je vážne ona?! Blondínka s najväčšími bombami v Nákupných maniačkach pred 5 rokmi... Nespoznáte ju!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúha, to je zmena! Sexica Zuzana Žilinčíková (30) sa tento týždeň objavila v jojkárskych Nákupných maniačkach, kde hviezdila spolu s ďalšími playmate. Spomedzi nich má však táto kočka jednoznačne najväčšie prsia. No my sme v našom archíve našli fotku spred piatich rokov... A teda na tej by ste blondínku s plnými perami a obrovskými vnadami ani len nespoznali. Veď pozrite sami!

Zuzanu Žilinčíkovú divákom televízie Joj veľmi predstavovať nemusíme. Tento týždeň totiž blondínka spolu s kolegynkami z pánskych magazínov účinkovala v šou Nákupné maniačky. No hoci všetky súťažiace boli veľké sexbomby, táto kráska predsa len niečim vynikala – pýši sa totiž jednoznačne najväčšími silikónmi.


Prevetrala extrémne veľké silikóny: Slovenská modelka prvýkrát od operácie na obrazovkách!

Najprsnatejšia blondínka z Nákupných maniačok: Pozrite, pózovala hore aj dole bez!


Nám sa však z archívu podarilo vyhrabať záber, ktorý zvodnú Zuzanu zachytáva pred dlhými piatimi rokmi. Vtedy modelka robila hostesku na bratislavskom autosalóne a na našom portáli sa uchádzala o titul Miss. No tam by ste ju ani len nespoznali. 

V priebehu rokov sa totiž Žilinčíková výrazne zmenila. Žiadne plné pery, ani megaprsia – modelka sa vtedy pýšila ešte prirodzenými mierami 95-66-91... Mala len jemne zväčšené prednosti a úsmev, ako ho príroda stvorila. Celkovo vyzerala blondínka v roku 2011 úplne inak. Veď uznajte sami! 

Pred piatimi rokmi Zuzana Žilinčíková robila hostesku na bratislavskom autosalóne. Vtedy vyzerala úplne inak ako dnes.
Zobraziť galériu (8)
Pred piatimi rokmi Zuzana Žilinčíková robila hostesku na bratislavskom autosalóne. Vtedy vyzerala úplne inak ako dnes.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu