Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa sexi blondínka hľadá lásku v zoznamovacej šou: Fúha, kto by to bol povedal?!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Modelka Zuzana Žilinčíková (30) alias Zuzanita je jojkárskym divákom dobre známa. Objavila sa totiž už vo viacerých televíznych prenosoch, kde pútala pozornosť najmä svojím extravagantným sexi zjavom. Blonďavá provokatérka však na obrazovkách ani zďaleka nekončí. Práve naopak, prihlásila sa do zoznamovacej šou, v ktorej bude najnovšie hľadať lásku svojho života. Fúha, kto by to bol na ňu povedal?!

Diváci televízie JOJ sa už onedlho môžu tešiť na veselú zoznamovaciu šou s názvom Take me out. Novým projektom bude sprevádzať moderátorský tandem v zložení Milan „Junior“ Zimnýkoval a Jakub Prachař, ktorí sú zárukou toho, že o zábavu rozhodne núdza nebude.

Ide o bláznivú, provokatívnu šou, ktorá bude závisieť od prvotného dojmu zúčastnených. Hlavné slovo bude mať 30 nezadaných žien, ktoré budú rozhodovať o budúcnosti pánov prihlásených v súťaži.


Bože, tá je umelá: Prsnatá blondína z Nákupných maniačok to fakt preháňa!


Medzi odvážlivcami sa hneď v úvode predstaví aj sexbomba Zuzana Žilinčíková, ktorá môže byť divákom dobre známa z jojkárskych relácií Nákupné maniačky či Uhádni môj vek. Podľa informácií zo zákulisia sa na kasting prihlásila celkom sama, z čoho vyplýva, že blondínka si momentálne užíva život so statusom „nezadaná“. Teda aspoň doposiaľ... Takže, páni, ak ste si na Zuzanitu robili zálusk, tá pravá chvíľa by mohla byť práve teraz!

Vnadná modelka Zuzana Žilinčíková si bude hľadať lásku v zoznamovacej šou Take me out.
Zobraziť galériu (5)
Vnadná modelka Zuzana Žilinčíková si bude hľadať lásku v zoznamovacej šou Take me out.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac FOTO nájdete v našej GALÉRII. 

Viac o téme: Zuzana ŽilinčíkováTake me out
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu