Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bože, tá je umelá: Prsnatá blondína z Nákupných maniačok to fakt preháňa!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Čo je veľa, to je veľa! Zuzana Žilinčíková (30) sa zviditeľnila v Nákupných maniačkach. Ešte predtým nás však ako pomerne neznáma modelka stihla informovať, že si dáva do hrudníka vložiť najväčšie silikónové implantáty v slovenskom šoubiznise. A teraz neprejde deň, aby sa nimi nechválila na sociálnej sieti. V poslednom čase to však blondínka preháňa aj s niečím iným.

Zuzana Žilinčíková už čo-to nafotila, ale celkovo nebola na Slovensku známa. Potom nás zrazu informovala, že si dáva do tela najväčšie silikónové implantáty zo všetkých slovenských modeliek. 950 mililitrov nemá v hrudníku ani Zuzana Plačková, ani Michaela Gašparovičová. 

V apríli sa Zuzana ukázala v Nákupných maniačkach a odvtedy sa snaží obdivovateľov umelej krásy tešiť svojimi snímkami. Na mnohých sú prsia v hlavnej úlohe – blondínka dokonca neváha ani vyhrnúť tričko a odfotiť sa v bielizni. 

Najnovšie to ale začala preháňať s trochu iným druhom záberov. Keď sa pozriete na posledné pridané obrázky, musí vám napadnúť slovo kačica. Inak ako s vyšpúlenými perami sa totiž teraz blondínka nefotí. Pôsobí to dokonca, akoby si dala pery nedávno ešte prifúknuť. Alebo sa len naučila lepšie špúliť?! 

Zuzana Žilinčíková špúli a špúli...
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Žilinčíková špúli a špúli...

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu