Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najprsnatejšia blondína z Nákupných maniačok: Pozrite, pózovala hore aj dole bez!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Odhalila sa! Zuzana Žilinčíková (30) tento týždeň účinkovala v Nákupných maniačkach spolu s ďalšími playmate. Ona sama pritom ešte pre pánsky magazín nefotila, ale v relácii zaznelo, že by chcela. Zaujímavé je, že v stredu sa na internete objavila jej fotografia hore aj dole bez.

Zuzana Žilinčíková má titul inžinierky, no sníva o úplne inej kariére. Už dlhšiu dobu robí modelku a dala si kvôli tomu poriadne zväčšiť prsia. Lekári jej to tela vložili až 950 mililitrové implantáty. 


Prevetrala extrémne veľké silikóny: Slovenská modelka prvýkrát od operácie na obrazovkách!


A teraz blondínka túži po tom, aby sa objavila v pánskom magazíne. Aspoň tak to zaznelo v relácii Nákupné maniačky, kde účinkovala s tromi playmate. Hovorila o tom v utorkovom diele Zuzana Plačková. 

Už v stredu však vyšlo najavo, že ŽIlinčíková si svoj sen o nahých fotkách už plní. Na facebooku totiž zverejnila záber, na ktorom je takmer úplne nahá. Má na sebe len samodržiace pančušky a lodičky. Bohužiaľ, kvôli pravidlám sociálnej siete musela snímku cenzurovať, a tak sa páni nemali príliš čím kochať. Zostáva tak už len počkať, kedy sa v Evinom rúchu objaví v Playboyi. 

Najprsnatejšia blondína z Nákupných
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu