Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto už naozaj prehnala: Slovenská hviezdička obeťou plastických »vylepšení«!

Zuzana Žilinčíková vyzerá ako umelá Anča. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Žilinčíková vyzerá ako umelá Anča. (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

BRATISLAVA - Totálna katastrofa! Modelka Zuzana Žilinčíková (31) je známa tým, že si svoj život bez silikónu, botoxu či iných zákrokov už zrejme nedokáže predstaviť. Tento fakt navyše preplastikovaná blondínka vôbec neskrýva. Práve naopak, bez problémov to všetko stíha zdokumentovať aj na svojich fanúšikovských stránkach. Svoj najnovší „tuning“ si však mohla radšej nechať iba pre seba. Posledný zákrok z nej totiž urobil hotovú plastikovú príšeru. Pozor, pozerajte len na vlastné riziko!

Totálna katastrofa! Čaru plastických operácií už podľahli mnohé známe tváre aj v slovenskom šoubiznise. Živým príkladom môže byť modelka Zuzana Žilinčíková, ktorá je známa z jojkárskych šou Nákupné maniačky či Uhádni môj vek. Extravagantná blondínka si totiž za posledné obdobie prešla radikálnymi úpravami zovňajšku, čoho dôsledkom je to, že sa už na svoje staré ja ani len nepodobá.


Bože, tá je umelá: Prsnatá blondína z Nákupných maniačok to fakt preháňa!


Najprv si nechala do hrude vložiť mega implantáty, potom si dala nafúknuť pery do gigantických rozmerov a teraz... Nuž, Zuzana jednoducho opäť nezaháľala a svojich fanúšikov na sociálnej sieti informovala o ďalšej zmene na svojej už aj tak dosť vyumelkovanej tvári.

„Posielam bozk s mojimi novými perami,“ napísala k záberu plavovláska, ktorá tak zrejme chcela upozorniť na svoj najnovší „tuning“. Pri pohľade na preplastikovanú Slovenku však človeku nenapadne iný výraz ako nechutná kačica. Zuzanita, čo si to so sebou porobila? Toto už nie je ani krásne a už vôbec nie sexi!

Zuzana Žilinčíková si nechala znova napichať pery. Výsledok je priam odstrašujúci.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Žilinčíková si nechala znova napichať pery. Výsledok je priam odstrašujúci.  (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu