Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prvá víťazka Miss Slovensko známa: Vyhrala dvojníčka svetovej hviezdy!

Kristína Činčurová získala prvý titul v rámci súťaže Miss Slovensko 2016. Zobraziť galériu (9)
Kristína Činčurová získala prvý titul v rámci súťaže Miss Slovensko 2016. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Finalistky Miss Slovensko 2016 majú za sebou prvé veľké vyhodnotenie. V pondelok doobeda sa totiž konala tlačová konferencia k súťaži, na ktorej novinári rozhodli o Miss Press. Tou sa stala dvojníčka svetovo známej herečky Leighton Meester (30) - rodáčka z Lučenca Kristína Činčurová (18).

Finále Miss Slovensko 2016 je už za dverami, a preto sa v pondelok doobeda k súťaži konala tlačová konferencia. Riaditeľka Karolína Chomisteková novinárom ešte raz predstavila trinástku kandidátok na zisk korunky a tí určili, ktoré z dievčat je podľa nich najkrajšie.

Miss Press sa stala finalistka č.1, 18-ročná rodáčka z Lučenca, Kristína Činčurová. „Veľmi sa z toho teším, je to krásny začiatok súťaže,“ povedala pre agentúru Sita. Zaujímavosťou je, že mladá kráska je dvojníčkou svetovo známej herečky Leighton Meester. Tú Slováci môžu poznať napríklad zo seriálu Gossip Girl, v ktorom stvárnila postavu Blair Waldorf. 

Našej misske to povedalo už viacero ľudí aj na sociálnych sieťach. „Si veľmi podobná Leighton Meester. Hlavne očami,“ objavilo sa v komentároch pod jednou z Kristíniných fotiek. A skutočne - Kristína má s americkou hviezdou veľmi podobné črty tváre, no najmä lícne kosti a oči sú takmer navlas rovnaké. Veď posúďte sami! 

Nová Miss Press Kristína Činčurová (vpravo) má veľmi podobné črty tváre ako americká herečka Leighton Meester.
Zobraziť galériu (9)
Nová Miss Press Kristína Činčurová (vpravo) má veľmi podobné črty tváre ako americká herečka Leighton Meester.  (Zdroj: Instagram K.Č./SITA)

Kristína Činčurová (vpravo) má ešte aj úsmev podobný ako svetová hviezda.
Zobraziť galériu (9)
Kristína Činčurová (vpravo) má ešte aj úsmev podobný ako svetová hviezda.  (Zdroj: Instagram K.Č./SITA)

Viac o téme: Miss Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu