Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Maštalírova ryšavka a herečka z Paneláku: Holé prsia a sexuálne scény!

Katarína Šafaříková a Jana Kovalčíková Zobraziť galériu (13)
Katarína Šafaříková a Jana Kovalčíková

BRATISLAVA - Odhalili sa! Do kín sa práve dostal nový slovenský film Agáva. Ide o ľúbostný príbeh, a tak sa neobišiel ani bez vášnivých scén. Pred kamerami sa obnažila Katarína Šafaříková, ktorá kedysi zvádzala Tomáša Maštalíra v seriáli Chlapi neplačú. Svoje prednosti ukázala aj Jana Kovalčíková, známa ako Romana z Paneláku.

V stredu sa v Bratislave konala premiéra filmu Agáva. Hlavnú úlohu vydatej ženy, ktorá sa zamiluje do iného, stvárnila Katarína Šafaříková. „Katka má v sebe také zvláštne tajomstvo, ktoré má aj postava Nade Hamplovej. Mal som pocit, že to tajomstvo dokáže preniesť aj na filmové plátno a myslím, že sa jej to aj podarilo. Práca s ňou bola naozaj veľmi príjemná,” povedal pre agentúru SITA režisér Ondrej Šulaj. 

Keďže ide o ľúbostnú zápletku, nechýbajú vo filme ani odhalené a milostné scény. Ryšavka ukázala svoje prednosti napríklad v záberoch, kde ju topí Milan Kňažko vo vani, a tiež pri filmovom sexe s Marekom Geišbergom. 

Okrem nej sa ale vyzliekala pred kamerami aj iná známa tvár. Jana Kovalčíková si zahrala dievča, ktoré má vzťah s vnukom miestneho lekára. Tiež mu však nezostala verná a nakoniec mala dieťa s iným mužom. 

Katarína Šafaříková a Jana Kovalčíková sa vyzliekli pred kamerami.
Zobraziť galériu (13)
Katarína Šafaříková a Jana Kovalčíková sa vyzliekli pred kamerami.

Viac o téme: Katarína Šafaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu